Ace 2 Sorularım

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sljnm.png

İlk sorum şarj % ' si fotoda ki gibi sağ yukarıda şarj işaretinin yanında % sini göstermek yokmu telde. Android marketten uygulamarını indirince sol üstte görünüyor sevmedim onu fotodaki gibi olmasını istiyorum ben :S

Bi diğer sorunum ben teli Vatan Bilgisiyardan almıştım internetten siparis degil direk gidip aldım. Telefonun android sürümü 2. Bildiğiniz gibi 4.1 android güncelleme geldi ace 2 ' ye çoktan. Telefonun androdini yükseltsem garanti devre dışı kalırmı? Birde telefonu vatan bilgisayara götürsem onlar yükseltirmi android sürümünü ?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Söylediğin cümleler birbiriyle çelişmiyor. Yahu güncelleme ile telefon neden garanti dışı kalsın? Vatan bilgisayar'a götürürsen adamlar orada sana güncellemez telefonu, direk garantiye yollarlar.

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Söylediğin cümleler birbiriyle çelişmiyor. Yahu güncelleme ile telefon neden garanti dışı kalsın? Vatan bilgisayar'a götürürsen adamlar orada sana güncellemez telefonu, direk garantiye yollarlar.

Telefonu normal güncellemeye çalıştığımda göncelleme görmüyor. Bazı yerlerde odin ile güncellemede garanti dışı kalabilir yazıyor o yüzden soruyorum.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Odin ile stock 4.1.2 yüklediyseniz cihazınız garanti dışı kalmayacaktır hocam merak etmeyin.

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende güncelleme yaptım artık ekran görüntüsü alamıyorum :/. Nasıl düzeltebilrim ?

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
home ve kilit ama . güncelleme yaptıktan sonra artık çekmiyor nedense

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
home ve kilit ama . güncelleme yaptıktan sonra artık çekmiyor nedense

Çok ilginç. Bu kadar dert ediyorsanız yedeğinizi alıp kurtarma modundan wipe yapıp odin ile 4.1.2 stock romu tekrar kurun eğer cidden bir sorun varsa düzelir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelledikten sonra Ayarlar\Ekran dan en alta in orda pil yüzdesini göster de olur.

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kies ' ten güncelledim. kies ' ten güncelleyince garanti dışı filan kalmıyor diye biliyorum doğru değilmi ? Birde android i 4.1 oldu Ram 624 mb oldu ama telefon hafif yavaşladı gibi görev yöneticisinden baktığımda 480 mb full kullanılıyor gibi görünüyor görevleri sonlandırdığım halde daha sonra o git gide artıyor 550 mb ' e kadar cıkıyor. MB kullanımı nasıl düşürücem yada herkesde böylemi ?

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben tekrar nasıl 2.3 ' e düşürcem bu android ' i .s Böyle çok ram harcıyor tel .s Tekrar 2.3 ' e dönmek istiyorum Kies ' le bu mümkünmü ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aslında çok harcamıyor. Zaten Ram 100 mb arttı. Sen fabrika ayarına döndür ve ram temizleyici uygulama yükle(Memory Booster önerim widgetıda var şimşek şeklinde olan en iyisi) çokta uygulama yükleme en fazla 5. sayfaya kadar yükle. Bende hiç donma yok hatta eskisinden daha iyi. Siz çok uygulama yüklüyorsunuz eminim birde Advanced Mobile Care indir bi tarat çok faydası oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkadaşlar, nasıl bir güncellem çıkardıysa samsung ACE 2 için, telefon aynen samsung s3 mini gibi oldu güzel, ancak telefonun rami yetmiyor artık. 482mb kapasitenin 420mb sürekli kullanımda. yaklaşık hiçbirşey kuru değil (yalnızca garanti bankası). Eski sürüme nasıl dönüştürebiliriz yazılımı???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkadaşlar, nasıl bir güncellem çıkardıysa samsung ACE 2 için, telefon aynen samsung s3 mini gibi oldu güzel, ancak telefonun rami yetmiyor artık. 482mb kapasitenin 420mb sürekli kullanımda. yaklaşık hiçbirşey kuru değil (yalnızca garanti bankası). Eski sürüme nasıl dönüştürebiliriz yazılımı???

Ram 624 mb a çıktı costom rom kullandıysan çıkmamış olabilir ama orjinal Türkiye romunda çıktı. Ayrıca sen ram temizleyici filan yükle(Memory Booster önerim) ve Advanced Mobile Care yükle tarat bi ayrıca fabrika ayarına döndür. Bir dene öyle. Ne kadar rahatladığını göreceksin.Eğer düzelme hayla olmadıysa dönebilirsin. O da şu şekilde bildiğim kadarı ile:
1) Rus Gb orjinal(orjinal olmalı) romu bul.(Sammobile den bulabilirsin.)
2) O romu odinle kur.

Garanti konusunda tam bilgim yok ama sanırım garanti dışı kalmıyor.