Access point tavsiye

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba.Zyxel vmg3625 t20A modem satın aldım.2 aydır kullanıyorum çok memnunum ancak bir access point lazım.Bir alt kata koyacağım.Alt kat 75 metrekare.Cat6 ile modemden access pointe ethernet takıp sinyali genişleteceğim.Bütçeye uygun 2 model arasında kaldım ama asıl sorum şu; markanın birbiriyle uyumu diye bir etken var mı ? Varsa ona göre mi seçim yapayım yoksa ürünler arasındaki donanım farkına göre hareket mi edeyim ? 2 link bırakıyorum.Tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Teşekkürler.

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Cevabınız için sağolun.Tercihim keeneticten yana benim de ama sorduğum soruya net bir cevap bulabilirsem çok iyi olur.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Sizin dediğiniz olur sıkıntı olmaz yukardakı mesaj.

Donanımkralı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Zyxel i tercih etmelisin portları gigabit çok daha iyi verim alırsın.Kullandığın modeminde portları gigabit. 6515 daha iyi tercih olcaktır.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Yanliş bilgilendirme yapmadın.

Son düzenleme:

Ghost Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Keenetic i tavsiye ederim ben de modemini kullanıyorum ve çok memnunum düzenli olarak yazılım güncellemesi geliyor ve wpa3 şifrelemeyi destekliyor mobil uygulaması da gayet kullanışlı. Ve 4 antenli anten güçleri 5dbi zyxel in 2 anteni var ve 3dbi güçte Keenetic den kesinlikle daha iyi verim alırsın.

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Zyxel i tercih etmelisin portları gigabit çok daha iyi verim alırsın.Kullandığın modeminde portları gigabit. 6515 daha iyi tercih olcaktır.
Hocam yanıtın için çok sağol.Yalnız iki şey var söyleyeceğim... İlki 6515 hakkında işlemcisi konusunda çok kötü yorumlar okudum.Diğeri ise gigabit konusunda ileriye yönelik düşünüyorsunuz haklısınız ama o altyapı o hızlar bize çok uzak.Bulunduğum yerde fiber bile yok.Ana amacım access point olarak kullanacağım için wifi sinyal kuvveti ve yazılım kalitesi... Çok teşekkürler yardımınız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keenetic i tavsiye ederim ben de modemini kullanıyorum ve çok memnunum düzenli olarak yazılım güncellemesi geliyor ve wpa3 şifrelemeyi destekliyor mobil uygulaması da gayet kullanışlı. Ve 4 antenli anten güçleri 5dbi zyxel in 2 anteni var ve 3dbi güçte Keenetic den kesinlikle daha iyi verim alırsın.
Üzerine edeceğim tek söz yok.Hepsini söylemişsiniz.4 gün önce keenetic air satın aldım.Dediklerinizin tamamını araştırırak aldım ben de.Yardımlarınız için çok teşekkürler.