çok basitKardeşime PC alıcaz.Malum fiyatlar yüksek.Bunu herkes biliyo normal bişey ama....Hazır Sistemler Toplama PC'lerden daha ucuza geliyo.Kafayı yemek üzereyim bu nasıl oluyo arkadaşlar.
Şu çip sıkıntısı biterse fiyatların düşeceğini düşünüyorum.Şu dönemde olan sıkıntılar yüzünden iyicene pahalılaştı her şey. Türkiye'de dolar vergi falan deyince biliyorsunuz tamamen artıyor fiyatlar. Eğer elinde para varsa beklemeden al. Çünkü Türkiye'de indirim dışında fiyatların düşmesini beklemek mantıksız. Tabii ki stoklar düzelirse normale düşebilir ama o zamana kadar fiyatlar yine dolar yüzünden artacak. Yani şimdiki normal fiyatıyla aynı olmayacak.
Dolar yükseliyor bence düşmez.Şu çip sıkıntısı biterse fiyatların düşeceğini düşünüyorum.
Çip sıkıntısı bitip dolar eğer 12-15 seviyelerine gelmez ise fiyatların artacağını düşünmüyorum.Dolar yükseliyor bence düşmez.
Siz anlamadınız sanırım. Bende o sorun düzelirse normal fiyata döner ama ne zaman düzeleceği belli değil. Yani dolar şimdi 8,68 ama o sorun düzelince kim bilir kaç olacak? Fiyatlar o zaman bu zamana göre yüksek olabilir. Kısaca burası Türkiye.Şu çip sıkıntısı biterse fiyatların düşeceğini düşünüyorum.
Welcome to TurkeySiz anlamadınız sanırım. Bende o sorun düzelirse normal fiyata döner ama ne zaman düzeleceği belli değil. Yani dolar şimdi 8,68 ama o sorun düzelince kim bilir kaç olacak? Fiyatlar o zaman bu zamana göre yüksek olabilir. Kısaca burası Türkiye.