AcademyTech'in Yeni Hedefi

Bu konuyu okuyanlar

Frostban3

Profesör
Katılım
10 Eylül 2008
Mesajlar
1,133
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
AcademyTech, yeni açılan Bakırköy Metroport AVM ve Ankara MFZ Plaza'daki yeni adresinde hizmet vermeye başlayan şubelerini tamamen kurumsal eğitimlere ayırdı.

Bilgi teknolojileri eğitimi pazarının önde gelen firmalarından AcademyTech, yeniden yapılanma çalışmalarını tamamlayarak kurumsal BT eğitimi ve kurumsal BT danışmanlığı pazarına odaklandı. Bu çerçevede kadrosunu Ferhan Mocan gibi Bilgi Teknolojileri pazarının deneyimli bir ismi ile güçlendiren firma, yeni açtığı İstanbul Bakırköy Metroport şubesi ve yeni adresinde hizmete giren Ankara şubesini kurumsal eğitimlere yönelik olarak düzenledi.

2002 yılından beri kurumsal ve bireysel BT Eğitimi pazarında faaliyet gösteren ve AcademyTech, kurumsal pazara yönelik çalışmalarına daha fazla ağırlık vererek bu alanda BT eğitimi yanı sıra danışmanlık hizmetleri de verebilmek için yeniden yapılanma sürecini tamamladı. Bu kapsamda 23 yıldan beri bilgi teknolojileri pazarında farklı firmalarda üst düzey görevlerde bulunan Ferhan Mocan, AcademyTech Genel Koordinatörü olarak Şubat ayı başında göreve başladı. Mevcut yönetim kadrosuyla birlikte AcademyTech'in kurumsal pazara yönelik yeni iş ve strateji geliştirmeden sorumlu olan Mocan, yeni kurumsal satış kadrosunun oluşturulmasını da üstlendi.

Kurumsal pazara yönelik danışmanlık odaklı yeni iş ve hizmetler geliştirirken bilgi teknolojileri eğitimi alanındaki faaliyetlerinin de yoğun şekilde devam edeceğine değinen Yıldız, yeniden yapılanma çerçevesinde Kadıköy merkez binanın bireysel eğitimlere ayrıldığını, 2008 Aralık ayında yeni yerine taşınan Ankara Şubesi ve geçtiğimiz Ocak ayında faaliyete başlayan Bakırköy Metroport Şubesi'nin ise kurumsal eğitimlere yönelik olarak düzenlendiği belirtti.

Kurumsal Eğitimler için VIP Eğitim Merkezi

Kurumlara yönelik eğitimler vermek amacıyla bir VIP Salon standartlarında tasarlanan AcademyTech Ankara şubesinde 4 sınıfta aynı anda toplam 40 kişi eğitim görebiliyor. Bir iş merkezi olarak inşa edilen Metroport Plaza'da bulunan AcademyTech Bakırköy Metroport şubesinde ise 2 sınıfa toplam 30 kişiye aynı anda eğitim verilebiliyor. Her iki şube de AcademyTech'in Kadıköy'deki merkezine data şebekesiyle bağlı ve öğrenciler merkezde ve şubelerde bulunan tüm donanımsal ve yazılımsal eğitim kaynaklarına bulundukları sınıftan erişerek kullanabiliyorlar.


:: Haber ile ilgili düşüncelerinizi forumda paylaşın.


SDN - http://shiftdelete.net
 

Son mesajlar

Üst