AC Origins 8GB RAM Sıkıntısı

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Beyler assassins creed origins 8gb ram öneriliyor. benim bilgisayarım da 8gb ram' e sahip. Ama pc boşta 3.5GB ram harcıyor. Acaba Oyunu Alırsam sıkıntı çıkar mı? Bu arada ekran kartım mx130 işlemcim i5-10210 ona göre. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Ramin çok büyük sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Arada bir fps droplar olabilir. Ekran kartın daha sıkıntı gibi geldi bana

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
ben mx 150 12 gb ram ile sınırda oynuyorum al oynayamazsan iade et

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ramin çok büyük sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Arada bir fps droplar olabilir. Ekran kartın daha sıkıntı gibi geldi bana
ben bakmıştım adam custom ayar çekiyor. Sadece gölgeleri düşürerek 50 fps alıyor. bu arada adamın ekran kartı 940m ve işlemcisi i5-7200 3.1GHz. ama eğer olmaz ise en düşük ayarlarda oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben mx 150 12 gb ram ile sınırda oynuyorum al oynayamazsan iade et
sınırda derken?

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
saoğolun herkese teşekkür ederim. benim şuan ekran kartı veya işlemci ile sıkıntım yok. Aklımdaki tek soru, ram idi ama siz yinede bana yardımcı oldunuz. ben bu videoya dayanarak "adam 940m ekran kartı i5-7200 3.1GHz ile custom ayar çekip texture u ve genel grafikleri yükselterek 50fps alıyo dedim ama yinede oyunu alıcağım ramde sıkıntı çekmezsin dediniz size güveniyorum, eğer oyun istediğim ayarda akıcı olmaz ise oyunu iade etmek gibi bir durumum yok. Oyunu en düşük ayarlarda oynarım. bahsettiğim video burada

ne kadar doğru bu video o kadarını bilmiyorum

bu arada oyunun geforce experience desteği varmış. eğer ben geforce experience ımdan optimum ayarları seçersem rahat oynayabilir miyim?

Son düzenleme:

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
ben bakmıştım adam custom ayar çekiyor. Sadece gölgeleri düşürerek 50 fps alıyor. bu arada adamın ekran kartı 940m ve işlemcisi i5-7200 3.1GHz. ama eğer olmaz ise en düşük ayarlarda oynarım

sınırda derken?
30-35 fps yani senin oynaman zor ama al geri iade edersin

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ya benim için 30-35 en düşük plarak bakacksak sıkıntı deil. oyun gözümün önünde aksın yeter. eski pc de assassins creed 1 de bile 6 fps alınca 35-40fps sanki başka bi dünyaya geçmişsin gibi hissetiriyor. zaten oyunu iade de edemem o adammın işlemcisi ve ekran kartı benimkinden düşük olunca bence o adamın yaptığı ayarların bir doz üstüne çıkıp rahtaça oynayabilirim diye düşünüyorum

yanlışsam söyleyin çünkü oyunu bugün alıyorum

Son düzenleme: