absürt minecraft kanalları yalanmı söylüyor?

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
çoğumuzun bildiği gibi güya çocuklara özel olup içinde cinsellik bile barındırabilen saçma minecraft videolarında 1 yıldır hep şu sözü duymuşuzdur
"argudaşlar himen abune olun bahın abune olmak ilerde baralı olacak hadi koş koş koş abune ol"
bu sözü 1 yıldır söylüyorlardı ve o zamanlar katıl butonu yoktu,ama artık katıl butonu var ve hala aynı şeyleri söylüyorlar.bunların katıl butonundan haberleri falanmı yok
yalanmı söylüyorlar,yoksa gerçekten böyle birşey olacakmı,bilen varsa cevaplarsa sevinirim :)

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Bana artık YouTube üzerinden Minecraft izlemek (birkaç yabancı kanal hariç) aşırı saçma geliyor. Hepsi saçma saçma videolar çekiyor, hepsi. Yok şunu kaçırdık, yok Survivor çektik, yok bebeğim nerede...

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Bana artık YouTube üzerinden Minecraft izlemek (birkaç yabancı kanal hariç) aşırı saçma geliyor. Hepsi saçma saçma videolar çekiyor, hepsi. Yok şunu kaçırdık, yok Survivor çektik, yok bebeğim nerede...
bende izlemiyorum zaten,4 yaşındaki kardeşim izlerken kulak misafiri oluyorum

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
mantıklı olmak gerekirse böyle şeyleri olgun bir insan izlememeli,zaten bunların kitlesini yorumlara bakınca bile anlayabiliyoruz örnek olarak kaan style diye saçma bir kanaldan çektiğim bir yorumun fotoğrafı
WhatsApp Image 2020-11-16 at 19.10.14.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

buna bir anlam verene,mantıklı diyip sebebini açıklayabilene helal olsun

Su tankı

Doçent
Reaksiyon puanı
641
mantıklı olmak gerekirse böyle şeyleri olgun bir insan izlememeli,zaten bunların kitlesini yorumlara bakınca bile anlayabiliyoruz örnek olarak kaan style diye saçma bir kanaldan çektiğim bir yorumun fotoğrafı Ekli dosyayı görüntüle 125024
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna bir anlam verene,mantıklı diyip sebebini açıklayabilene helal olsun
Hiç bişi anlamadım