abruzzi,bilardo oynarken( buradan devam )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abruzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce eve gelmeden bilordaya takılayım dedim, neyse oynadık filan, ıstıka yanlıslıkla cocugun kafasına carptı, daha genc, daha bebe yaşı, neyse baktı bana bişi diyemedi, ama ben devam oynamaya, sonra oynarken masanın altında parlak birşey gödüm,megersem madeni paraymıs,bunu aldım sansa bak dedim, 1ytl,çay parası cıktı dıyerekten caycıya attım yakala sunu bana cay demeye kalmadan az oncekı elamanın kafa küt diye carpmaz mı :D dedi bunu kim attı lan, dedim ben attım birşey mi vardı? Bu yine baktı baktı, ben yine oynamaya devam ettim, aradan 10 dakika filan geçti işte, arkadaş beni sinirlendirdi, hile yaptı 3 top oynarken, ben aldım ıstıka parlatma taşını ona fırlattım şakasına vede gülerek insan gibi oyna cinsinden :D allahın işi ya bu taş yine bu elemana geldi, dedim içinden bu sefer kesin olay olur :D abi ya dedi sen bana taktınmı? Habire birşeyler sallıyorsun vs.. yooo dedim, tamamen kul hatası :D ayak altında dolasma dedim, oyle dıyınce ondan yasca buyuk olan sazan atladı hemen, sen hareketlerıne dıkkat edersen bu da ayak altında dolasmaz gıbısınde. avukatısımın, evet itirizanmı var dedi, var dedim, koşarak en specıal menum olan ucan kafayı gömdüm buna, ortalık ceyeran oldu, giren girene, ben oradan sodamı içtim, uzaklaştım, en son baktıgımda halen kavga ediyorları, kafacı yine kardı karıstırdı ortalıgı, iyimi :innocent:

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi de neden kilit vuruyorsun, açıklama yetkin nerede?

Bu mu şimdi profosyonellik, hiç yakıştıramadım böyle profosyonel bir siteye..

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
öh be ne kavgaydı - hiç kimse de çıkışta görüşelim deemedi..- dicektim ki konu kapandı ama SENİ uçurcaklar şimdi

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diyemezki :) çünkü oradakilerin çoğu yakın çevrem, zaten bilerek ayrıldımya, sodamı içtikten sonra, ateşi attım ben, yanın yanabildiğiniz gibi dercesine :) Hak etti ama o balık. :)

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oooo helal sana. Döktürmüşsün yine. Az önce yazacaktım kilitlemişler. Neyse yeniden yazmışsın. Forumun müdavimlerindensin.

Yazmaya devam et seni heyecanla takip ediyorum :)

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Erkek adam yediği bo.. sag cıkamayan kişidir. Elini yüzünü o bo.. ka bulaştıran kişidir. Bak seninle ugrasacak havamda değilim ;)
işte sen busun ya.acıyorum sana.sen hala bi şey yaptığını sanıyosun o bilardo salonunda.kavga etmek birilerine çatmak bunlar marifet mi de marifet gibi anlatıyorsun?sana göre marifet tabi.anlayış farkı :icon_-1:

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oooo helal sana. Döktürmüşsün yine. Az önce yazacaktım kilitlemişler. Neyse yeniden yazmışsın. Forumun müdavimlerindensin.

Yazmaya devam et seni heyecanla takip ediyorum :)

Benim her günüm bir olayda arada böyle çıkan yetişme otlar yüzünden ban yiyecem sanırım, o yüzden damarıma basılmadıkca onlara cevap yazmayacagım, o ot anladı kendini ;)

Beni takip edin, sizlere taktik veren benim :)

Vecize gibi oldu ama idare edin..

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aferim sana tam bir adamın yapacağı şeyler doğru çok övgü verici hareketler bunu da böyle gururlana gururlana antıyosun ya aferim arkadaş yaş 15 heralde tam kanının hızlı aktığı yaşlardır bu zaman dikkatli ol.

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Patrona da resti çekmişsin işe gitmiyormuşsun. Helaaaaall sana hakkaten :mrgreen::icon_:

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
başım döndü walla o ne rüzgar öle,
fırtına çıktı kim kime ne dedi anlayamadım valla, çok heyecanlı ama :D

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aferim sana tam bir adamın yapacağı şeyler doğru çok övgü verici hareketler bunu da böyle gururlana gururlana antıyosun ya aferim arkadaş yaş 15 heralde tam kanının hızlı aktığı yaşlardır bu zaman dikkatli ol.

benim önceki vuku olaylarıma ve verdıgım olumlu cevaplarıma göz at istersen

Bu arada 15 demişin, bunu 2 ile çarp ve 5 ekle ;)

Biz kaynayan zamanlarımızı 20 yıl önce aştık koçum, burada bu durumları seven arkadaşlarımız var, onlar için paylaşıyorum ve de onlar için buradayım raks sever titanyum ;)

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Patrona da resti çekmişsin işe gitmiyormuşsun. Helaaaaall sana hakkaten :mrgreen::icon_:

Ben işe değil iş bana gelsin, neden yorulayım, patron zaten teflon gibi, telefonda sesim akrak cıkınca anlıyor ruh halimi, tamam sen bugun takıl kafana göre barbaros diyor :)

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kendinden biraz bahsetsene:D nerelisin, nerde oturuyosun, ne iş yapıosun fln fln...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...