Efe Ayberk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhabalar kanalımda birsürü güzel video var ama abonem artmıyor.Destek kanalı olmadan nasıl abonemi arttırabilirim
Son düzenleyen moderatör:
brawl stars ve minecraft ile abonenin çok olmasını bekleyemezsin bak 1m dan fazla abonesi olan kanallara kaç tanesi brawl stars ve minecraft oynuyor hep? Ayrıca sesiniz biraz çocukça geliyor şahsen ben çocuk sesi olan bir kanala denk geldiğimde genellikle alt f4 çekiyorum hızlı çıkmak için.Merhabalar kanalımda birsürü güzel video var ama abonem artmıyor.Destek kanalı olmadan nasıl abonemi arttırabilirim
Bu arkadaş her şeyi doğru söylemiş. Bir şeyde ben ekleyeyim özgün içerikler çek. Tamam trendlere ayak uydurmak güzeldir fakat her gördüğün videonun tıpkısının aynısını çekme! En azından biraz değiştir. Benden de bu çıkar anca1-Bir hedef seç. (Benim hedefim 1 milyon olmak.)
2-Ne tür konularda video çekmek istiyorsun? (Ben bilgisayarlar hakkında çekmeyi severim fakat destekleyen yok.)
3-Sesin arkada biraz cızırtılı geliyor. Mikrofon değiş.
4-Sistemin eskiyse yeni sistem al.
5-Windows 7 devri bitti. Windows 10'a geç.
6-Kamera tak. Belki millet suratını merak ediyordur.
7-Rode mikrofon kullan.
8-Daha çok eğlence videoları çek. PewDiePie gibi.
8-Bir video çektikten sonra yorumları mutlaka oku.
10-Tatlı dil kullan. Küfür etme.
11-Bir oda vlogu çek.
12-Videolarına kötü yorum yapanların mesajlarını takma. Direkt Bruh de geç.
13-Özgün ol.
14-Başkalarının videolarını taklit etme.
15-Kendine/başkasına zarar verecek videolar çekme. Küçük çocukların psikolojisini kötü etkiler.
Bu kadar yeterli. Kanalına abone oluyorum şu an.
"13-Özgün ol." zaten yazmış gözünden kaçtı herhaldeBu arkadaş her şeyi doğru söylemiş. Bir şeyde ben ekleyeyim özgün içerikler çek. Tamam trendlere ayak uydurmak güzeldir fakat her gördüğün videonun tıpkısının aynısını çekme! En azından biraz değiştir. Benden de bu çıkar anca
Bu arkadaş her şeyi doğru söylemiş. Bir şeyde ben ekleyeyim özgün içerikler çek. Tamam trendlere ayak uydurmak güzeldir fakat her gördüğün videonun tıpkısının aynısını çekme! En azından biraz değiştir. Benden de bu çıkar anca
Ben yazmışım zaten? 16. Madde de eklendi.13-Özgün ol.
Görmemişim biraz açtım en azındanBen yazmışım zaten? 16. Madde de eklendi.
Hocam ben youtubeye 2 ay önce katildim ve 2 ayda 164 aboneye ulastim oynadiginiz bir oyun varsa ordan arkadaslariniza olmalari icin sorabilirsiniz.Merhabalar kanalımda birsürü güzel video var ama abonem artmıyor.Destek kanalı olmadan nasıl abonemi arttırabilirim
Haklısın biraz sesim ince geliyor ama bunu düzeltemem :/brawl stars ve minecraft ile abonenin çok olmasını bekleyemezsin bak 1m dan fazla abonesi olan kanallara kaç tanesi brawl stars ve minecraft oynuyor hep? Ayrıca sesiniz biraz çocukça geliyor şahsen ben çocuk sesi olan bir kanala denk geldiğimde genellikle alt f4 çekiyorum hızlı çıkmak için.
PP 'deki haşmetli insanı tanıyor muyuz ?@Ananim,Buralarda reklam yaparak değil ?
Düzelt demiyorum zaten bence video çekmek için erken diye dedim.Haklısın biraz sesim ince geliyor ama bunu düzeltemem :/
TanıyoruzPP 'deki haşmetli insanı tanıyor muyuz ?@Ananim,
Adı ne ?Tanıyoruz
Bilmiyomusun ?Adı ne ?
Hatırladım.Bilmiyomusun ?
Daha kaliteli içeriklerle.Merhabalar kanalımda birsürü güzel video var ama abonem artmıyor.Destek kanalı olmadan nasıl abonemi arttırabilirim