Abone Olmak için TT Net'e Başvurdum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Merhaba Arkadaşlar Yalın İnternet Abonesi Olmak için On line olarak TT Net'e Başvurdum.
Başvuru tarihim 22/04/2013, iki günde elime geçermiş sözleşme, M.Hizmetlerindeki ablam öyle dedi.
Aradım ne oldu bizim iş diye 29/04/2013 de Kargoya vermişler, niye o kadar beklediniz kargoya vermek için dedim. Onay süreci dedi.Sanki IMF ile anlaşma onaylıyorlar :P
Bugun de gelmedi kargo, yarın malum bayram, yarını da geçtik, Perşembe 02/05/2013 olacak, yani 10 gün.
Sizce Kargo geldiğinde ne yapmalıyım ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben olsam, müşteri hizmetlerini arar özenli çalışan bu ekibe teşekkürlerimi sunardım. İki günde gelecek kargo on günde gelmiş.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Borcunu ödemediğinde 2 saniyesine neti keserler parayı ödediğinde 2 saniyesine açarlar bence almadıysan ttneti değiştir ben pişmanım suan değiştirme şansım olsa değiştirirdim..

maveraaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben dün internetten başvuru yaptım aradılar bugün de eve gelip kurulum yapmışlar yalın internet için :) akşam eve gidince kurup denicem artık

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben dün internetten başvuru yaptım aradılar bugün de eve gelip kurulum yapmışlar yalın internet için :) akşam eve gidince kurup denicem artık
Kotasızsa geçmiş olsun sınırsızsa sağlık olsun :) bir ttnet kullanıcısı olarak söylüyorum :sleep: