BarKoda1010
Profesör
6 plus mı yok artık tolga kaç kez dedi alınmaz diye 6 plus en fiyasko iphone modellerinden biri.
Tolga grafik işlemcisinden dolayı öyle diyor, adam ablasına alacağını söylemiş rahat rahat götürür
6 plus mı yok artık tolga kaç kez dedi alınmaz diye 6 plus en fiyasko iphone modellerinden biri.
Yav onlar alınası teller fakat artık yani pek ise yarayacağını sanmıyorum,normalde ben de çok severim.Lumia 950 ya da 950 XL' ye bir bakın bence.
--- Gönderi Güncellendi ---
Lumia 950 ya da 950 XL' ye bir bakın bence.
Ben olsam almazdım hız testinde bile en kötü iphoneTolga grafik işlemcisinden dolayı öyle diyor, adam ablasına alacağını söylemiş rahat rahat götürür
Ne yalan söyleyeyim İphone hız testinde resmen ortalığı ağlattı.Ben olsam almazdım hız testinde bile en kötü iphone
Yok öyle değil diğer iphone lar arasında 6 plus geride kalıyor onu demek istedimNe yalan söyleyeyim İphone hız testinde resmen ortalığı ağlattı.
Yok öyle değil diğer iphone lar arasında 6 plus geride kalıyor onu demek istedimNe yalan söyleyeyim İphone hız testinde resmen ortalığı ağlattı.
O konuda haklı olabilirsin çünkü 6s resmen racon kesti ama onu bilmiyorum.Yok öyle değil diğer iphone lar arasında 6 plus geride kalıyor onu demek istedim
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok öyle değil diğer iphone lar arasında 6 plus geride kalıyor onu demek istedim![]()
6 Plus'ın neresi alınmaz çok merak ettim ?6 plus mı yok artık tolga kaç kez dedi alınmaz diye 6 plus en fiyasko iphone modellerinden biri.
Aynen ya şarj ömrü konusunda bir çok İphone'dan iyi.6 Plus'ın neresi alınmaz çok merak ettim ?
Ne yalan söyleyeyim ben olsam 7-7+ almak yerine gider 6s+ alırdım daha iyi sırf kulaklık yada aparat için dünya para ödeyeceksin.6S Plus nasıl?
Aynen katılıyorum arada çok fark yok bunun için değmez o kadar fazla paraya.Ne yalan söyleyeyim ben olsam 7-7+ almak yerine gider 6s+ alırdım daha iyi sırf kulaklık yada aparat için dünya para ödeyeceksin.![]()
Zaten testte 6s racon kesti resmen.Aynen katılıyorum arada çok fark yok bunun için değmez o kadar fazla paraya.
Hız testi ne kadar önemli ki?6s ile s7 g5 htc 10 gibi cihazları yan yana koyup test etmedikten sonra s7'ye yavaş demezsin.Zaten testte 6s racon kesti resmen.![]()
Bazen sadece imkanlar dahilinde gördüklerimize inanırız.Hız testi ne kadar önemli ki?6s ile s7 g5 htc 10 gibi cihazları yan yana koyup test etmedikten sonra s7'ye yavaş demezsin.