Abiye Kuzu'nun yerine kim gelecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Binnur Kaya’nın ayrılmasıyla Türk Malı dizisine kimin katılacağı merak konusu oldu.

abiye-13560.jpg

Türk Malı dizisinin Abiye Kuzu’su Binnnur Kaya’nın diziden ayrılmasıyla gözler yapımcıya çevrildi. Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu yeni bölümler için Zuhal Topal ile Hande Ataizi’ni düşündüklerini söyleyerek Binnur Kaya hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Gündoğdu “Binnur Hanım’la sözleşmemiz 30 bölümdü,bitince yollarımızı ayırdık. Şafak’la Binnur’un kavgası onları bağlayan bir durum. Onda taraf değilim” dedi.

Gündoğdu ayrıca “Bu ayrılık dünyanın sonu değil. Konsept bize ait biz daha çok yeni Binnur’lar buluruz. Abiye Kuzu da bizim yarattığımız bir karakter. Karalar bağlaması gereken taraf biz değiliz” diye konuştu.

Vatan

Reaksiyon puanı
189
Devamlı izlediğim bir dizi değil ama Binnur Kaya Abiye Kuzu rolüne çok yakışıyodu açıkçası. Bakalım yeni gelecek kişi yerini doldurabilecek mi?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Abiye tek başına götürüyordu diziyi aslında. Eğlenceli bir dizi. :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Anladığım kadarıyla Binnur Kaya'nın yapımcılarla da arası çok iyi değil. Yapımcı kaybeden kendisi olur diyor açıkça.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
zaten izlenecek nitelikte degil sadece zaman kaybı bence..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Benim açımdan çok iyi olur çok uyuz oluyordum bu karıya.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
o gereksiz Türkçe'yi katledişi yüzünden şafak Sezer'in oynaması bile diziyi izletmeye yetmedi bana.
İyi olmuş(oyunculuğu çok iyi bir şey diyemem , ancak böyle yamuk Türkçe kullandıran senarist de hata.)
Konseptimiz çok iyi diyor Türkçe mahvettiler haberleri yok herhalde.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Nasıl bir ruh haliyle bu tür gereksiz yapımları yazıp çekiyorlar anlamak mümkün değil

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çekiyolar cünkü millet izliyor. milletin komiklik, eglence, zevk, duyguları körelmis bu sacma dizi filmler yüzünden ota *oka güler olmuslar..

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Çok eğlenceli bir dizi. Kaçırmadan izlerim..

Kurtlar Vadisinde Çakır'ın bile yeri dolmuşken, abiye kuzunun yeri 5 dakikada dolar.

Hande Ataizi'yi hiç sevmem, inşallah diziye katılmaz.

---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

çekiyolar cünkü millet izliyor. milletin komiklik, eglence, zevk, duyguları körelmis bu sacma dizi filmler yüzünden ota *oka güler olmuslar..

Bu durumda bana hakaret etmiş sayılıyorsun. Lütfen kendi hakkında görüşünü bildir ve diziyi izleyenlere saygısızlık etme.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir şeyi sevmiyor olabiliriz ama sevenlere niye saldırılır hiç anlamam. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şu diziyi izlemek insanın kendisine hakarettir. benim lafımın hakaretlik bi tarafi yok..