Talha Öztaş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Açmıyordan kastınız nedir? Açıyorsunuz da düşük fps mi alıyorsunuz yoksa hata mı alıyorsunuz? O hatayı buraya atar mısınız.Ekli dosyayı görüntüle 142363Ekli dosyayı görüntüle 142364Assetto Corsa ve ETS 2'yi açmıyor oyunlar orijinal
Ekran görüntüsü çekip atar mısınız.Hata alıyorum oyunları başlatırken kapanıyor.
Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere basıp orayı atar mısın buraya.Abi hata kodu yok oyundan steama atıyor
12 dakika boyunca ne yapıyordun sorabilirmiyim abisi?Ekli dosyayı görüntüle 142371
ekran kartı geforce 9500gt
Tüm oyunlarda mı oluyor bu? İlginç...Ekli dosyayı görüntüle 142371
Ekli dosyayı görüntüle 142371
bilgisayar daha önceden hiç sıkıntısız açıyordu ve ben bu bilgisayarla GTA5 bile oynayabiliyorum ama bu oyunları oynamak istediğimde açmıyorSistemin kaldırmıyor. GeForce 9500 GT çok eski bir kart, RAM yetmez, işlemci çok kötü. Sisteminizi değiştirin.
4 GB RAM ile bir şekilde idare edilebilirdi; ama işlemci ile ekran kartı ofsayt...
yani normal performansını vermiyo diğer basit oyunlarda daTüm oyunlarda mı oluyor bu? İlginç...
aslında 10 geliştirilmiş ve daha stabil olduğundan daha güzel çalışması gerekmiyor muİlk olarak bu sistemle Windows 10 Kullanıyorsan kullanma derim. 7 yada 8.1 final kullan.