Abartan siteler...

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazı olayları abartan ve eski olayları yeniymiş gibi lanse edem tüm sitelerden nefret ediyorum... Herkes bi tane yazsın buraya eğer varsa tabi

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabah,milliyet,habertürk,haber365 daha sayıyım mı :D

h.ayyildiz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fanatıgı unuttunuz :D ronaldınho Fenerdeydı bı ara :D hatta ronaldo ıstanbula geldı kadıkoyde kokorec yedı dendı bı ara :D

StaiConMe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Mynet'i beğenmiyorum bu konuda. Bir çok gereksiz ve uygunsuz içerik taşıyan haberleri gündeme taşıyorlar. Ama gözardı edip işimize bakabileceğimiz düzeyde olduğunu düşünüyorum.

neslatpahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çift sarılı yumurta haberi vardı mynet'in başlığı da "Yumurtanın İçinden Öyle Bir Şey Çıktı ki" idi :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çift sarılı yumurta haberi vardı mynet'in başlığı da "Yumurtanın İçinden Öyle Bir Şey Çıktı ki" idi :D

Hatırlıyorum onu habercilikte son nokta:) Birde mynet sürekli Ünlülerin önceki hayatı,bir zamanların en ünlü isimleri,ünlülerin eski meslekleri,ünlülerin hayatı şuyu buyu gibi haberleri tekrar tekrar sürekli vermesi.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mynet in Allah belasını versin..sabahtan akşama kadar pkk reklamı yapılıyor.. apo şöyle dedi, kandilden şu açıklama geldi,örgüt liderleri bilmem ne yaptı...yeter ulan yeter!..pkk haberi yapan medya sayesinde bu pislikler palazlandı..

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0

dershanede kahkaha attım resmen :)

yalnız hakikaten mynet tıklanmaması gereken bir site. bir tek tahsin hasoğlu videoları için giriyorum oraya.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hürriyet bir ara hac kurbana denk geldi diye haber yapmışlardı gülmekten yerlere yıklmıştım

ariakas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E-Mail marketing firmaları. Verdikleri oranlar kesinlikle abartılı. İnanmayın derim. Ya da adam gibi bir tanesi ile çalışın.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaş milliyetin facebook sayfasında böyle abartılı haberler mi verilir :D

En basitinden daha yeni paylaşmışlar :D

1380651_10151926989369248_1225881879_n.jpg

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vallahi abartmayan site yok gibidir fakat, arkadaşların dediği gibi, bu konuda açık ara lider bana göre, mynet'tir...
Ondan sonra Milliyet, ondan sonra hürriyet v.b siteler gelir....
Eskiden mail adresi için ya da mysite'de bir site kurmuştum, onun için giriyordum..
Ama onu bile birden kapattılar bana göre en faydalı hizmetlerine kilit vurdular..
Ondan sonra zaten o siteye uğradığımın sayısı bir elin parmaklarını geçmez...

EpicZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ya reklamı abartan film sitelerine ne demeli.Yahu reklamdan site gözükmüyor filmi nasıl izlicez.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Size sayfa tıklatmak için yayın müdürü kendi poposunun resmini bile o sayfaya koyar emin olun.Muhafazakar gazeteler hariç geriye kalanı magazin gazetesi olmuş, eskiden çarşaf çarşaf karı kız resmi yayınlayan gazeteler, şimdi sayfa sayfa karı kız resmi koyuyor internet sitelerinin manşetlerine, işin ucunda tık başına para var ne de olsa, eee bizim millette de iştah var tabii, vurun parayı. Sabah Milliyet Hürriyet Habertürk Mynet bunlar elebaşları.