AB Uyum Yasaları ve ATATÜRK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cathlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ataturk1.jpg

AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz!
Ulusal bilincimizi yavaş yavaş yok etmelerine izin vermeyelim

İzmir kurtulmuş, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler... Trene binerler ve kompartımana çekilirler.
Ertesi gün, yaveri, Atatürk’ün kompartımanının kapısını çalar. Atatürk, yorgun, bitkin bir halde kravatını yıkamaktadır. Yaveri: "Paşam bu ne hal, hiç uyumadınız herhalde; niye böylesiniz", der.
"Çocuk, kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz, kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm, uyumadım kalktım", der.
Yaveri: "Aman Paşam! Birimize haber vereydiniz; hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik", der.
Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan tarihi bir cevap verir:
"Geç fark ettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz, hiç birinize kıyamadım. Önemli olan benim uyumam değil; milletimin rahat uyuması".

ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ?

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konularımızda kaynak ve alıntı adresini yazmayı unutmayalım.

Konuya gelince, bana göre durumumuz ilerisi için içler acısı.... >X< Tutturuldu bir AB' de AB, sanki girsek birşeyler olucak. Biz AB' ye adım attığımızda sanki diğer ülkeler gibi herşeye sahip olucaz. Millet bunu anlayabilmiş değil. ;(

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
chimera dedi ki:
Konularımızda kaynak ve alıntı adresini yazmayı unutmayalım.

Konuya gelince, bana göre durumumuz ilerisi için içler acısı.... >X< Tutturuldu bir AB' de AB, sanki girsek birşeyler olucak. Biz AB' ye adım attığımızda sanki diğer ülkeler gibi herşeye sahip olucaz. Millet bunu anlayabilmiş değil. ;(
+1
ama geçti borun pazarı,eskiden AB AB derlerdi bende bişey sanmıştım,büyüyünce bunu istemenin ne kadar salakça bişey olduğunu anladım,Böle şey olurmu NATO toplantısı olunca,toplantıda bizde varız, AB toplantısı olunca biz yokuz
Yani AB toplantısında aralarında konuşup,Türklere bukez ne yaptırsak diye konuşuyorlar,Sonra NATO toplantısı yapıp, Bizi savaşa bile sokuyorlar,ben hayatımda bukadar büyük saçmalık görmedim,buda yetmez gibi,hala AB de değiliz,olmak istemiyorumda gerçi ama bari NATO dan çıkalım,çıkamayız ya,O da var,bi nevi köpek gibi kullanılıyoruz,Türkiye onlara göre köpek,otur diyo oturuyo,kalk diyo kalkıyo
Ben ozaman çok küçüktüm,Bunu yapan,benim salak abilerim

BacKDooR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklı başı yerinde olan herkes avrupa birliğine giremeyeceğimizi bilir önyargısını falan geçtim süreci tamamladığımızı varsayalım bir örnek vereyim;
Bir insanoğlu çıksın ve bana desin ki "Türkiye süreci tamamladığında Fransa ve Avusturya'da yapılacak olan referandumda halkın yüzde 50'sinden fazlası Türkiye'nin üyeliğini kabul edecektir", var mı bunu söyleyen babayiğit. :D

Haa bir de şu moda oldu "efendim AB bizi almasın biz bunları kendimiz için yapıyoruz çağdaşlık için yapıyoruz" bir şey derdim ya neyse, senin çağdaşlık anlayışın bölücüleri el üstünde tutmak mı?

Ucu açık müzakere süreci yani ucu açık köleleşme süreci. Ab'nin ve ABD'nin tek amacı milliyetçiliği köreltip Türkiye'yi dımdızlak bırakmak Atatürk'ün resimlerinin indirilmek istenmesinin amacı da milliyetçiliğin simgesi, sömürgeye olan galibiyetin yaratıcısını önce duvarlardan sonra kalplerden indirmektir.

Hoş akepe adıyaman milletvekili gibi Ata resmini indirin diyen adam vekil seçtiriliyor ve seçiliyorsa hainleri dışarıda aramamıza çok da lüzum yok, AB'ye ne kızıyoruz baksanaza adıyaman milletvekili çoktan çağdaş olmuş bile.

Sayın corç buşşş rapor hazırlatıyor ülkeler hakkında Türkiye için söylenen "milliyetçilikten uzaklaştırılması gerek", neden? Milliyetçiler sömürgeye karşı, biraz da liboş olurlarsa doğudaki herhangi bir gelişmeye "ya onlar bizim din kardeşimiz verin gitsin" derler, bunu nasıl yapacaksınız? Ilımlı islam. Adamların kafasında şu var şeriatle yönetilen ülke insanları sadece hakka değil yöneticisine de kulluk yapar dünya umurunda olmaz, üretmez, araştırmaz, vs.

Şimdi çıkar bir çok bilen arkadaş der ki İran var! ona ben de şimdiden derim ki şeriat medyasının pofpofladığı "bakın İran böyle, şeriat var ama gelişmiş" demeye getirmesine aldanıyorsanız sizin probleminiz sizin cinsinizin bir de Amerikaya hayranlık uyananları da var yani yalnız değilsiniz sizin gibileri bu topraklar bolca yetiştiriyor. E tabi bu propagandalara inanalar bilmezler ki İran şeriatçiden daha çok Fars milliyetçisidir, şeriatle yönetilen tüm ülkeler kaos içersinde.
Amerika İrandan korkuyormuş, füzesi varmış bunu söyleyen adam da zaten akıl yok, iran'a ne müslüman ne de füzesi var diye saldırmıyor değil İran milliyetçidir ve İran'ın kuzeyinde de Irak'ın kuzeyinde olduğu gibi satılmışlar var ama İranın güneyinde milliyetçi İran var, adamı yaşatmazlar kuzeyde öyle durumda.

İran'ı örnek alanlar önce milliyetçiliklerini örnek alsınlar, hem bu ne yaman çelişkidir ki İran propagandası yapanlar İsrail, AB ve ABD ile işbirliği yapıp ülkeyi satanlarla kendileri; el ele yürüyorlar bu yollarda, beraber ıslanıyorlar yağan yağmurda.

Ne AB, ne ABD ne de başkası milliyetçilerin önünü kesip uyuşuk insanların olduğu bir rejim yaratamayı isteseler de izin verecek değiliz ben yöneticiye kulluk yapmam, ben ABD ye kulluk etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...