- Reaksiyon puanı
- 6,991
Benim hoşuma gitti açıkçası, biraz da kişisel hissiyat ama onu da abartmamak gerekGörünüş açısından evet premium bir görüntüsü var ama hissiyat yine plastik yani.
Benim hoşuma gitti açıkçası, biraz da kişisel hissiyat ama onu da abartmamak gerekGörünüş açısından evet premium bir görüntüsü var ama hissiyat yine plastik yani.
Reno 4 alinA52 Modeli Mart ortasında çıkacak diyorlar. 3800 TL Bütçem var ve aklımda Samsung A modelleri var. A52 400 dolardan çıkacağı söyleniyor. 400 dolar sanırım ülkemizde 4000-5000 arasına tekabül ediyor.
Sizce A52 4000den ucuza çıkar diye beklemeli miyim yoksa A71 almalı mıyım?
Bekleyeceğim sanırım umarım bu ayın ortasında 3500-4000tl arasında çıkar.Bekleyebiliyorsanız yeni gelecek modelleri bekleyin.
Amiral gemilerinde 5G gereksiz olmasa da olur oldu, gereksiz cihazlarda sırf satış için ekstra 5G konuldu ve eleştirildi de A52'de 5G olunca övülmesi mi gerek oldu? 5G gram bir şey ifade etmiyor bir orta segmentte, uygun fiyatlı orta segment telefon arayan kişi 5G kullanabilmek için ekstra masrafa mı girecek? Ayrıca burası Türkiye, sırf övmek için görülemeyen bir şeyi kullanmayın.Bazı yorumlarınızı hayretle okuyorum gerçekten. Diyelim ki yerine önerdiğiniz ürünlerle benzer fiyatlarda çıktı A52. Hızlı şarj dışında hangi konularda üstünler? OIS, 5G, 4 yıl güncelleme desteği + suya ve toza dayanıklılık + muhtemel daha iyi bir kamera. Bunları göz önünde bulundurarak mı öneri yaptınız?
Size daha önceden "profilinize Apple tabelası asın" demiştim bence şimdi "anti-Samsung+Xiaomi" tablası assanız daha yerinde olur.Amiral gemilerinde 5G gereksiz olmasa da olur oldu, gereksiz cihazlarda sırf satış için ekstra 5G konuldu ve eleştirildi de A52'de 5G olunca övülmesi mi gerek oldu? 5G gram bir şey ifade etmiyor bir orta segmentte, uygun fiyatlı orta segment telefon arayan kişi 5G kullanabilmek için ekstra masrafa mı girecek? Ayrıca burası Türkiye, sırf övmek için görülemeyen bir şeyi kullanmayın.
Ayrıca 4 yıl güncelleme diye abarttığınız o bir farkı olmayan politikanın ilk 2 yılı gerçekten aylık güncelleme geri kalan 2 yılı da 3 ayda bir verilecek downgrade güncellemeleri. Ki o 4 yıl da tamamen güvenlik güncellemeleri, yani genel bir güncelleme değil (Ki dediğim gibi o sadece güvenlik güncellemesi olan güncellemelerin de 2 yılı sadece gerçekten güncelleme ). Övdüğünüz yerler saçma, çok iyi bahsettiğiniz yerlerin gerçeği farklı.
Ayrıca RESMEN reklamını yaptığınız şey IP67, sıçramalara karşı dayanıklı olması. Bunun maliyet yüzünden sertifikasını resmi olarak almıyorlar fakat markaların da belirttiği gibi Realme'de de, Oppo'da da, Xiaomi'de de bu segmentte sıçramalara karşı dayanıklılar. Maliyeti gereksiz arttırdıkları için sertifikası alınmıyor sadece, ayrıca internette de bakabilirsiniz Opppo Reno 4 ve Realme 7 Pro da uzun süre su altında bırakılma, sıçrama gibi çoğu testten gayet sıkıntısız çıkıyor.
A71 alın derim.A52 Modeli Mart ortasında çıkacak diyorlar. 3800 TL Bütçem var ve aklımda Samsung A modelleri var. A52 400 dolardan çıkacağı söyleniyor. 400 dolar sanırım ülkemizde 4000-5000 arasına tekabül ediyor.
Sizce A52 4000den ucuza çıkar diye beklemeli miyim yoksa A71 almalı mıyım?
acaba 3500 4000 tl arasından çıkma ihtimali var mı ? Yurt dışında 350 400 dolar civarındaymış.a52 bekleyin ama a71 de 3600 şuan a52 beklemediğin fiyattan çıkarsa a71 alabilirsin ben de şuan a52yi bekliyorum fiyatı rekabetçi olmazsa a71 alacağım.