A71 alınır mı ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam alınmaz a70 ide a51 ide kullandım hiç güzel değil sonunda xıomi mi 9t aldım hem performans hem fiyat hem kamera harika
Hocam ben Mİ9T kullanıcısıyım 3 aydır geçici olarak benim telefonu kullanıyor daha doğrusu yeni telefon alana kadar Mİ9T'yi kullanması için ödünç verdim kamera ve video performansını beğenmediğini söyledi
A70'İ A51'i bende beğenmiyorum ama A71 olmuş sanki ne dersin ?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
@Webhead ben size a71 almanızı tavsiye etmem?
Bence başka modellere bakın. 64 mp kamerayı hisettirmiyor hiç. Samsung istiyorsaniz illa bence s serisinden birisi olabilir.
Ama a71 alınmaz forumda kullanan birkaç kişi vardı onlar kamera performansından memnun değiller
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamun aleyküm beyler
Aranızda A71 kullanan ve memnun olan var mı ablam 3 yıldır Xperia XA kullanıyor telefon miyadı doldu artık yeni bir telefona geçmesi gerekiyor sizce A71 alınır mı ?
artıları ve eksileri neler tavsiye eder misiniz ?
iyi forumlar
Hitabı beyler diye etmişsiniz ama bizde dahil olduk maalesef ?
Kuntörcü'ydu galiba a71i kullanan. Tam emin olamadıgim için etiketlemedim. İsterseniz ona Bi sorun o öyle demişti memnun değilim demişti

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bence başka modellere bakın. 64 mp kamerayı hisettirmiyor hiç. Samsung istiyorsaniz illa bence s serisinden birisi olabilir.
Ama a71 alınmaz forumda kullanan birkaç kişi vardı onlar kamera performansından memnun değiller

Kuntörcü'ydu galiba a71i kullanan. Tam emin olamadıgim için etiketlemedim. İsterseniz ona Bi sorun o öyle demişti memnun değilim demişti
Dxomarka pek güvenmem ama S7'den bile kötü puan aldı. Hoş S7 orta segmentlerin alayını tokatlar ama orası ayrı bir mevzu.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Ben video çekmiyorum ama selfie'ler İPhone 6 plus göre daha güzel geldi. Gece çekimi de berbat ayrıca a70 tasarımda ekranda sınıftan geçer belki kamerada ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben video çekmiyorum ama selfie'ler İPhone 6 plus göre daha güzel geldi. Gece çekimi de berbat ayrıca a70 tasarımda ekranda sınıftan geçer belki kamerada ?
A70'i bende hiç beğenmiyorum bedava verseler kullanmam Samsung'u hiç sevmiyorum

telefon kategorisinde genelde biz erkekler olduğumuz için beyler dedim bundan sonra beyler bayanlar diye giriş yaparım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam video için amiral gemisi gerekiyor biliyorum ama ablam 3000'e zar zor ikna oldu 2 aydır ablama telefon beğendiremiyorum 2500'e pahalı diyordu dün 3000'e anca çıkarım dedi
Biliyorum 3000 tl'lik telefondan amiral gemisi özellikleri bekliyor ama 4-5 bine de çıkamıyor çıkmak da istemiyor çünkü bir telefona o kadar para vermek istemiyor
umarım kendimi ifade edebilmişimdir
Realme XT. 2600 TL. 712 uygun bir işlemci. Android 10'u aldı. 11 alacak. Ekranı super amoled kamera sensörü büyük. Daha üstüne hatrı sayılır bir gelişme istiyorsan çok para vermen gerekiyor bu kadar basit. X2 yok piyasada olanı ithalatçı. Realme XT'nin de fiyatı Realme 6 serisi yüzünden artacak.

Ben bu fiyata garantisiz Mi Note 10 alırdım ama o bir seçenek değil şuan

S7 nin kamerası hala çok iyi bence.
Note 8'de ve 9 da olan 4K süre limiti bunda yok şaka gibi.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
O kadar degil, n’ptın?

O butcede ya eski cihazlar ya Meizu 16Th.
Ben direk OnePlus 6T alırdım Samsung'un A serisini bende beğenmiyorum ama A71 malzeme kalitesi hariç güzel bir telefona benziyor
Dayım da A50 kullanıyor ona da zamanında RN8 Pro önerdim beni dinlemedi gitti A50 aldı onu da Turkcell'den 2800'e aldı Turkcell çalışanı dayımın aklına girdi Xiaomi yeni geldi garantisi cart curt dedi bildiğin dayımın aklını çeldi

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Ben direk OnePlus 6T alırdım Samsung'un A serisini bende beğenmiyorum ama A71 malzeme kalitesi hariç güzel bir telefona benziyor
Dayım da A50 kullanıyor ona da zamanında RN8 Pro önerdim beni dinlemedi gitti A50 aldı onu da Turkcell'den 2800'e aldı Turkcell çalışanı dayımın aklına girdi Xiaomi yeni geldi garantisi cart curt dedi bildiğin dayımın aklını çeldi
Benim babam GM Discovery dışında Samsung kullanıyor çok uzun zamandır ve o kadar kotu degil cihazlar aslında fakat bir ihtiyacı giderip kalanı ortalamayı geçemiyor. A70 ile 71’in arasında da uçurum fark yok aslen.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim babam GM Discovery dışında Samsung kullanıyor çok uzun zamandır ve o kadar kotu degil cihazlar aslında fakat bir ihtiyacı giderip kalanı ortalamayı geçemiyor. A70 ile 71’in arasında da uçurum fark yok aslen.
Bence var. Sensör ve işlemci bariz daha iyi. A70 kötüydü. A71 değil ama bir tık pahalı.
A71 2700-2800e satılsa kendi adıma konuşayım mi9t yerine tercih edebilirdim diye düşünüyorum.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
@Webhead Bence de x2 ama ithalatci garanti biraz aklımı kurcaladi.
Realme türkiye garantili bulunamaz mi 3000'e
Garantiden dolayı aklınızda soru işaretleri yoksa olabilir.
Ama kesin Bi bilgi istiyorsaniz kullanan arkadaşlari bulmak en iyisi ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
benim babam İPhone 5s kullanıyor diyaliz hastası gibi prize bağlı olarak kullanıyor şarj aleti olmadan dışarı çıkamıyor babamı da RN8'e geçirmeyi planlıyorum eğer 1700 tl ayarlayabilirse süper olur

@Webhead Bence de x2 ama ithalatci garanti biraz aklımı kurcaladi.
Xiaomi türkiye garantili bulunamaz mi 3000'e
Garantiden dolayı aklınızda soru işaretleri yoksa olabilir.
Ama kesin Bi bilgi istiyorsaniz kullanan arkadaşlari bulmak en iyisi ?
ben aslında X2 alması taraftarıyım ama sadece gittigidiyor'da satılıyor o da Realme TR garantili değil

M

Murat Burç

SDN Okuru
benim babam İPhone 5s kullanıyor diyaliz hastası gibi prize bağlı olarak kullanıyor şarj aleti olmadan dışarı çıkamıyor babamı da RN8'e geçirmeyi planlıyorum eğer 1700 tl ayarlayabilirse süper olur

ben aslında X2 alması taraftarıyım ama sadece gittigidiyor'da satılıyor o da Realme TR garantili değil
Mi a3. Pil derdinden kurtaracak cihaz.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
He işte bak RN 8 Pro kamerası ile A71 aynı neredeyse. A71 işlemciden dolayı kamera performansı azıcık fark eder diye düşünüyorum.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
5S’ten 8A’ya bile geçse olur bence, alabiliyorsan OLED panelli cihaz al babana.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139

Bence siz durumunuza vs herkesin görebileceği yere realme x2 kullanan arkadaşlar... Diye yazarsanız birde onlarin görüşlerini alırsanız bu iş tamamdır.
S serisine göz attınız mı

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bence X2 daha mantıklı olur.

Satıcı yorumları da gayet olumlu Gittigidiyordaki ilanda.
Bende ablam için X2 düşünüyorum en azından ailemizde Realme kullanıcısı olur

Bence siz durumunuza vs herkesin görebileceği yere realme x2 kullanan arkadaşlar... Diye yazarsanız birde onlarin görüşlerini alırsanız bu iş tamamdır.
S serisine göz attınız mı
S10 Lite önerdim 4500'e değmediğini düşünüyor forumda Realme X2 kullanan bir Allah'ın kulu var mı sanki ?
S20 serisinin fiyatlarına baktı olmaz dedi bende aslında S serisinden bir model alması taraftarıyım ama 3000'e zor ikna oldu o yüzden S serisini elemek durumundayız

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909

S10 Lite önerdim 4500'e değmediğini düşünüyor forumda Realme X2 kullanan bir Allah'ın kulu var mı sanki ?
S20 serisinin fiyatlarına baktı olmaz dedi bende aslında S serisinden bir model alması taraftarıyım ama 3000'e zor ikna oldu o yüzden S serisini elemek durumundayız
S8?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
bu saatten sonra sıfırı alınmaz ki 2.el zaten almak istemez S8'i salla S9+ iyi olur aslında ama bataryasından çoğu kişi şikayetçi

@Sıradan Kullanıcı bu saatten sonra S9+ alınır mı video performansı hızı kamerası önemli

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Bütçenizi artırıp Galaxy S10e almanızı tavsiye ederim. Kamera ve video performansı s10 ve s10 plus ile aynı.

sinan sivrikaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben Mİ9T kullanıcısıyım 3 aydır geçici olarak benim telefonu kullanıyor daha doğrusu yeni telefon alana kadar Mİ9T'yi kullanması için ödünç verdim kamera ve video performansını beğenmediğini söyledi
A70'İ A51'i bende beğenmiyorum ama A71 olmuş sanki ne dersin ?
Önceki modellerden birşeygörmedim a71dende iyi olacağı sanmıyorum

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Kamerada İPhone üzmez genel olarak
Ona da 5000 ı gözden çıkarmak Lazım
Ben 5000i gözden çıkarırken gözüm de çıkar herhalde ?
S serisini eledik
A71'i eledik
Rn8 de elendi sanırım
Geriye ne kaldı ki
Realme sanırım ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Kamerada İPhone üzmez genel olarak
Ona da 5000 ı gözden çıkarmak Lazım
Ben 5000i gözden çıkarırken gözüm de çıkar herhalde ?
S serisini eledik
A71'i eledik
Rn8 de elendi sanırım
Geriye ne kaldı ki
Realme sanırım ?
Hocam RN8'i karıştırmayın şimdi :D ben RN8'i babam için düşünüyorum bu konuyu ben ablam için açtım
A71 daha elemedik ama İPhone'a gelecek olursak benim ablam İPhone'dan nefret ediyor o yüzden onu kafadan eledik

Realme X2-XT -A71-S9+ bunların özelliklerini karşılaştıracam ve Excel dosyası oluşturmak istiyorum ama 7 yıldır kullanmaya kullanmaya Excel'i unutmuşum tablo oluşturacam bana yardımcı olur musunuz ?

Realme X2.
(Sabahtan beri X2 yazıp duruyorum ama troll değilim)
estagfurullah bende X2 taraftarıyım ama çok kararsız kaldık