ayarlar - biyometrik veriler&guvenlik-yüz tanıma { şifrenizi girip) orada kilit ekranında kalır var o etkin olmayacak umarım doğru anlamışımdir ben a 70 kullanıyorum bizde böyle sizde de öyledir sanırım
#UmarimYanlisAnlamamisimdir
Telefonun ekrani çok kenarlara sıfır ya ondan oluyor bende de birkaç kez oldu
kulağınıza koymadan önce elinizle ekrana degmemeye çalışın ya da işte telefon ekranı kararmadan önce bişeye dokunup işlev yapmasını önleyin. siz anca alışacaksıniz herhalde a71 e.
Bu nasıl mümkün olur mate 20pro kullandığına emin misin? Tamam beğeni görecelidir ama bu farklı birşeymate20 pro kullanıyodum cıhazın kamerası git gide mıdemı bulandırmaya basladı a71 ile takas ettım ıyıkıde etmısım bunun kamerası ondan bana cok cok iyi geldi fotoğraflar daha renklı ve canlı.
samsung un ust sekment cıhazlarına gecmek ıstıyorum ama ne alacagımı bir turlu karar veremedım arka kamera yerlesımının dıkey olması bnm ıcın onemlı note serisine baktım s serisine baktım begenemedım kaldım a 71 e
belkı bir ayarı vs si vardır diye sormak ıstedım tsk ederım.
Bu nasıl mümkün olur mate 20pro kullandığına emin misin? Tamam beğeni görecelidir ama bu farklı birşey
Bu foto mate 20 pro için kıstas olmaz ki bakma ben Huawei sevmem fanı falan da değilim de yani arkadaşımda 10 pro var canavar gibi 20 pro nasıl kötü olabilir. Ki zaten amatör olsun profesyonel olsun bir sürü inceleme videosu var övülen bir kamerası var. Yorumuna şaşırdım sadece bu kadar mı diye
bu fotograf mate 20 pro ıle cekıldı,
Mesaj otomatik birleştirildi:
buda a71 ın on kamerası ıle az once cekıldı.
Bu foto mate 20 pro için kıstas olmaz ki bakma ben Huawei sevmem fanı falan da değilim de yani arkadaşımda 10 pro var canavar gibi 20 pro nasıl kötü olabilir. Ki zaten amatör olsun profesyonel olsun bir sürü inceleme videosu var övülen bir kamerası var. Yorumuna şaşırdım sadece bu kadar mı diye