A71 Açmak için kaydırın işlemini kapatma?

Garfield™

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Cıhazımda yuz tanıma aktıf yuzumu tanıdıktan sonra acmak ıcın kaydırıyorum ben tanıma sonrası direkt masa ustu sımgelerı gormek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
ayarlar - biyometrik veriler&guvenlik-yüz tanıma { şifrenizi girip) orada kilit ekranında kalır var o etkin olmayacak umarım doğru anlamışımdir ben a 70 kullanıyorum bizde böyle sizde de öyledir sanırım

Garfield™

Asistan
Reaksiyon puanı
36
ayarlar - biyometrik veriler&guvenlik-yüz tanıma { şifrenizi girip) orada kilit ekranında kalır var o etkin olmayacak umarım doğru anlamışımdir ben a 70 kullanıyorum bizde böyle sizde de öyledir sanırım

dediğiniz sekılde yaptım oldu cok tsk ederım.

ama bu kezde birisi ile konusurken ya yanagımdan dolayı beklemeye alıyo yada tusları kıtlıyo :/

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
#UmarimYanlisAnlamamisimdir
Telefonun ekrani çok kenarlara sıfır ya ondan oluyor bende de birkaç kez oldu
kulağınıza koymadan önce elinizle ekrana degmemeye çalışın ya da işte telefon ekranı kararmadan önce bişeye dokunup işlev yapmasını önleyin. siz anca alışacaksıniz herhalde a71 e.

Garfield™

Asistan
Reaksiyon puanı
36
#UmarimYanlisAnlamamisimdir
Telefonun ekrani çok kenarlara sıfır ya ondan oluyor bende de birkaç kez oldu
kulağınıza koymadan önce elinizle ekrana degmemeye çalışın ya da işte telefon ekranı kararmadan önce bişeye dokunup işlev yapmasını önleyin. siz anca alışacaksıniz herhalde a71 e.

mate20 pro kullanıyodum cıhazın kamerası git gide mıdemı bulandırmaya basladı a71 ile takas ettım ıyıkıde etmısım bunun kamerası ondan bana cok cok iyi geldi fotoğraflar daha renklı ve canlı.

samsung un ust sekment cıhazlarına gecmek ıstıyorum ama ne alacagımı bir turlu karar veremedım arka kamera yerlesımının dıkey olması bnm ıcın onemlı note serisine baktım s serisine baktım begenemedım kaldım a 71 e :)

belkı bir ayarı vs si vardır diye sormak ıstedım tsk ederım.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
mate20 pro kullanıyodum cıhazın kamerası git gide mıdemı bulandırmaya basladı a71 ile takas ettım ıyıkıde etmısım bunun kamerası ondan bana cok cok iyi geldi fotoğraflar daha renklı ve canlı.

samsung un ust sekment cıhazlarına gecmek ıstıyorum ama ne alacagımı bir turlu karar veremedım arka kamera yerlesımının dıkey olması bnm ıcın onemlı note serisine baktım s serisine baktım begenemedım kaldım a 71 e :)

belkı bir ayarı vs si vardır diye sormak ıstedım tsk ederım.
Bu nasıl mümkün olur mate 20pro kullandığına emin misin? Tamam beğeni görecelidir ama bu farklı birşey

Garfield™

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bu nasıl mümkün olur mate 20pro kullandığına emin misin? Tamam beğeni görecelidir ama bu farklı birşey

bu fotograf mate 20 pro ıle cekıldı, :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

buda a71 ın on kamerası ıle az once cekıldı.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969

bu fotograf mate 20 pro ıle cekıldı, :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

buda a71 ın on kamerası ıle az once cekıldı.
Bu foto mate 20 pro için kıstas olmaz ki bakma ben Huawei sevmem fanı falan da değilim de yani arkadaşımda 10 pro var canavar gibi 20 pro nasıl kötü olabilir. Ki zaten amatör olsun profesyonel olsun bir sürü inceleme videosu var övülen bir kamerası var. Yorumuna şaşırdım sadece bu kadar mı diye

Garfield™

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bu foto mate 20 pro için kıstas olmaz ki bakma ben Huawei sevmem fanı falan da değilim de yani arkadaşımda 10 pro var canavar gibi 20 pro nasıl kötü olabilir. Ki zaten amatör olsun profesyonel olsun bir sürü inceleme videosu var övülen bir kamerası var. Yorumuna şaşırdım sadece bu kadar mı diye

size katılıyorum ama sadece o resımle ılgılı bır durum değil, cektıgım tum resımler o sekılde cıkıyor du. gunduz 13:00 ta ısıgı arkana alırsan eh ıste.

ama bu cıhazı ılk aldıgımda boyle değildi emuıe10 sonrarı boyle oldu. soğudum cıhaza acıkcası.

sunuda eklemek ısterım hayatım boyunca hep en ust sekmekt cıhazlar kullandım en ust model ve en pahalı olanı aralıksız 12 yıl apple urunlerını de kullandım ama net bır sekılde belırtmek ısterım A71 ve emsal cıhazlar ıle tanıstıktan sonra artık telefonlara oyle servet odememıze gerek kalmadıgını anladım. 3250₺ bandında alınacak en ıyı cıhazlardan bırısı A71 e-posta kullanım kolaylıgı ve browseri bile samsung u tercıh etmeme baslı basına bir neden. bundan sonra kesınlıkle kullanacagım cıhaz apple ve samsung olur ve 4-5 bın fiyat aralıgını gecmez.

cıhaza köklü bir guncelleme gelıyor bun uptade sonrası mutlaka apple de oldugu gibi 2-3 hata giderme guncellemesı gelmesı gerek kı cıhaz stabıl olsun huawei nin umrunda değil.

evet arkadasınızda mate10 var canavar gibi benımde bir arkadadım 1800₺ ye huawei nin bir cihazını aldı kamerasını gordukten sonra ıphone x 256gb mı satıp mate 20 pro almıstım :)

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
Android cihazların (hele Samsung) bir sürü bilinmeyen ayarı var, telefknu alan kişi ayarlarını kurcalamadan direk kullanmaya başlıyor bu yüzden kapalı kalıyor, türkçe q klavye açma bile var.