Batarya olayını tüketen unsurlar var.Ben sana yapman gereken ayarları yazayım o ayarlardan kafana yatanı uygula bir daha bak.Yapılması gereken batarya ayarları 1-Ekran parlaklığını manuel yüzde 30 yada 40 yap.Otomatik parlaklık sensörden dolayı çok pil tüketiyor 2-Bluetooth kapat 3-Ekran ışığını 30 saniye olarak ayarla 4-Always on display ya tamamen kapat yada kısıtla 5-Dark mode u aktif et 6-Arayüze siyah tema yada canlı olmayan siyah duvar kağıdı yükleA70 Telefonumu bu akşam 19.39'da şarjdan çıkardım şuan şarjım %81 sizce şarj azalma durumu normal mi ?
2. maddede otomatik parlaklığı kapatsam daha mı iyi olur diyorsunuz?Batarya olayını tüketen unsurlar var.Ben sana yapman gereken ayarları yazayım o ayarlardan kafana yatanı uygula bir daha bak.Yapılması gereken batarya ayarları 1-Ekran parlaklığını manuel yüzde 30 yada 40 yap.Otomatik parlaklık sensörden dolayı çok pil tüketiyor 2-Bluetooth kapat 3-Ekran ışığını 30 saniye olarak ayarla 4-Always on display ya tamamen kapat yada kısıtla 5-Dark mode u aktif et 6-Arayüze siyah tema yada canlı olmayan siyah duvar kağıdı yükle
Evet 2.maddede otomatik parlaklığı kapatmanı tavsiye ettim.Ekran parlaklığını manuel yapmak için ayarlar/ekran/adaptif(otomatik) ekran parlaklığı yazar onu kapat.Kapattıktan sonra parlaklığı yüzde 50 nin altına al.Always on display de ekran ayarlarında aşağıda bir yerde yazması lazım.Always on display i bulduğunda ya tamamen kapat yada kısıtla.2. maddede otomatik parlaklığı kapatsam daha mı iyi olur diyorsunuz?
1. maddedeki ekran parlaklığını manuel olarak %30 - 40 nasıl yapacağım?
Bir de always on displayi sınırlamayı yapmayı bilmiyorum. Nasıl yapmam gerekiyor?
Teşekkür ederim. Otomatik parlaklığı kapattım. Siyah moda aldım telefonu. Always on display de kapalı. Bakalım şarj ne kadar gidecek?Evet 2.maddede otomatik parlaklığı kapatmanı tavsiye ettim.Ekran parlaklığını manuel yapmak için ayarlar/ekran/adaptif(otomatik) ekran parlaklığı yazar onu kapat.Kapattıktan sonra parlaklığı yüzde 50 nin altına al.Always on display de ekran ayarlarında aşağıda bir yerde yazması lazım.Always on display i bulduğunda ya tamamen kapat yada kısıtla.
Temalardan siyah tema yada siyah canlı olmayan bir duvar kağıdı cihazına yüklemeyi unutma.Böyle bir dene bakalım.Sonuç aynı olursa (bence daha iyi olucak) yedek alıp hard reset atarsın.Teşekkür ederim. Otomatik parlaklığı kapattım. Siyah moda aldım telefonu. Always on display de kapalı. Bakalım şarj ne kadar gidecek?