A70 mi ?redmi note 8 pro mu?

engintd1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
bu ikisini kıyaslama şansım oldu vatanda kamerası a70 daha iyi geldi bana baya resim çekip denedim

diğer özellikleri için bir şey diyemem uzun vade kullanmak lazım 64 mb bana çok bişey kattığını görmedim

engintd1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Redmi Note 8

tnin s sadece farkı amoled ekran olması onun içinde aradaki o para farklı verilir mi sen düşün

Fg1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
redmi not 8 pro nun oyun testinde aşırı ısındığını gördüm testlerde 41 derece mediatek işlemcisi olması kötü sanırsam uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak gibi

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
41 derece yüksek değil ki,Mi 9 T de oyunda 41 derece oluyor.

RN8 Pro'nun sıvı soğutması cidden kendini belli ediyor.

redmi not 8 pro nun oyun testinde aşırı ısındığını gördüm testlerde 41 derece mediatek işlemcisi olması kötü sanırsam uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak gibi

SDN'nin PUBG ısı testi vardı, testte amiral seviyesi cihazlar bile 39-41 derece civarındaydı.

darkespada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
a70 kullanıyorum aşırı şekilde pişmanım.. keşke almasaydım diyorum vatandan aldım 3400 lira + sigorta yaptırdım = 3800 liraya patladı ana ekranı müthiş derecede güzel o canlı ekranı hissediyorsun fakat clash of clans oynuyorsunuz yan tutarken ekran sallanıyor noluyor diyorum avcumun içi ekrana değdiği için git gel yapıyormuş ekran ekran aşırı büyük hiç düşünmemiştim böyle olcağını + pes 2020 - asphalt 9 ve grafikleri iyi olan oyunlar aşırıııııııı şekilde kasıyor. önermiyorum

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
A70 önermem. 1.5 aydır kullanıyorum . Kamera yazılımı pehhh?‍♂️ kamera benim için önemli
Şarji 2 gün çıkartıyor. Hızlı şarj oluyor. Pubg yi sorunsuz oynuyorum cod u filanda.
Bence biraz bekle... karşılaştırma videolarını filan izle. Birde istanbulda oturuyorsan eğer xiaomi mağazaların da gece çekimi için stüdyolar var. Orada dene. Teknoloji marketlerinde her yer aydınlık.

mi ci dayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 8 pro her türlü ama a70 de fena degil a70 de en azindan 720g olsaydi bide cercevesi soyulmasa dehşet olurdu telefon yapmayi biliyor lar ama hangi islemciyi koyacaklarini bilmiyolar yada bizim bilmediğimiz farklı seylerde olabilir