A7 2017 mi NOT5 mi

Reaksiyon puanı
140
Arkadaşlar s7 hoşuma gitti boyut sıkıntı çıkarmazsa iyi hepsiburadada 2240 tl imiş.

Reaksiyon puanı
5,164
@Durmuşkandemir bu yorumum sana deyil genel herkese...

Bi a7 kullanıcısı allah rızası için modern strike yükleyip ortalama kaç fps aldığının ssini atarsa bu bu a serisi muhabbetleri kökten çözülmüş olur

Reaksiyon puanı
140
Keşke s7 edge bu fiyatlara düşse içimde hiç sıkıntı kalmazdı
--- Gönderi Güncellendi ---
Syfsn sen hangi telefonu kullanıyorsun

alperbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
A7 2017 Daha yeni ve daha iyi bir cihaz a7 alırsan yeni güncellemeleri almak konusunda veya başka konuda sıkıntı çekmezsin 'A' serisi orta segmentli bir seri olsada a7 2017 gayet iyi fiyat perfonmans telefonu ve eylülün ortasında note 8 çıkacak note 5'i alırsan biraz sıkıntı çekebilirsin

Reaksiyon puanı
5,164
A7 2017 Daha yeni ve daha iyi bir cihaz a7 alırsan yeni güncellemeleri almak konusunda veya başka konuda sıkıntı çekmezsin 'A' serisi orta segmentli bir seri olsada a7 2017 gayet iyi fiyat perfonmans telefonu ve eylülün ortasında note 8 çıkacak note 5'i alırsan biraz sıkıntı çekebilirsin
Belli oluyor daha 7.0 alamadı n5 bile 7.0ı aldı

Reaksiyon puanı
5,164
Daha erken gelmesi note 5'in daha iyi cihaz olduğunu göstermez a7 2017 daha yeni teknolojilerle donanımlı ama almak istemiyorsan s7 alabilirsin
Daha iyi cihaz olduğunu göstermez ama neyi gösterir biliyormusun

Yazılım ile ayakta duran a7 nin güncelleme bakımından çok kötü olduğunu gösterir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Daha erken gelmesi note 5'in daha iyi cihaz olduğunu göstermez a7 2017 daha yeni teknolojilerle donanımlı ama almak istemiyorsan s7 alabilirsin
Yeni teknolojiyi ben anlayamıyorum ya. Eski işlemci olan Note 5 işlemcisi daha güçlü eski kamera sensörü olan Note 5'in kamerası özellikle video tarafında daha iyi? Yeni olmasından ne anladım ben?
Büyük ekran istediniz diye tavsiye etmedik hocam oda iyi cihazdır
HTC Desire 10 Pro değil mi o cihaz HTC 10'un prosu değil o. Cihaz helio P10'lu yani işlemci çok iyi değil.

Reaksiyon puanı
5,164
Yeni teknolojiyi ben anlayamıyorum ya. Eski işlemci olan Note 5 işlemcisi daha güçlü eski kamera sensörü olan Note 5'in kamerası özellikle video tarafında daha iyi? Yeni olmasından ne anladım ben?

HTC Desire 10 Pro değil mi o cihaz HTC 10'un prosu değil o. Cihaz helio P10'lu yani işlemci çok iyi değil.
Valla öyle imiş hiç özelliklerine bakmamıştım htc 10un gelişmiş modeli gibi düşünmüştüm.

Uyardığın için saol hepimiz hata yapabiliriz:/

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Bugün general mobile gm5 bile Alsan seni memnun eder işlemci o kadar takılmayın. Yeni işlemciler ısınma pil tasarrufu konusunda iyiler suan sd400ler bile memnun eder. Kamera ekran pil süresi gibi özellikleri baz alarak telefon alın. A7 kötü cihaz değil ön kamerası s7 ile nerdeyse denk arka da başarılı sayılır. Pil 1 gün rahat çıkarıyor. Şuan yengemde note 5 kardeşimde a7 17 var. Kamera olarak note 5 (3. Yılı) akıcılık ve Pil konusunda a7 daha iyi. Bana göre ikısıde o fiyatları haketmez. Mi6 ve s7 2200 lira oneplus 3t 1700 iken. Neyse ikiside seni memnun eder senin için Pil önemli ise a7 ama bence A5, kamera önemli ise note 5 al.

Reaksiyon puanı
140
Yalnız o
Bugün general mobile gm5 bile Alsan seni memnun eder işlemci o kadar takılmayın. Yeni işlemciler ısınma pil tasarrufu konusunda iyiler suan sd400ler bile memnun eder. Kamera ekran pil süresi gibi özellikleri baz alarak telefon alın. A7 kötü cihaz değil ön kamerası s7 ile nerdeyse denk arka da başarılı sayılır. Pil 1 gün rahat çıkarıyor. Şuan yengemde note 5 kardeşimde a7 17 var. Kamera olarak note 5 (3. Yılı) akıcılık ve Pil konusunda a7 daha iyi. Bana göre ikısıde o fiyatları haketmez. Mi6 ve s7 2200 lira oneplus 3t 1700 iken. Neyse ikiside seni memnun eder senin için Pil önemli ise a7 ama bence A5, kamera önemli ise note 5 al.
Yalnız oneplus 3 ithalatçi garantili güven olmaz bence benim için pil ve oyun performansı önemli

M

Murat Burç

SDN Okuru
İthalatçı garantiye güven olurmuki acaba
Kardeşim 2 aydır benim aldığım Xioami Mİ5s kullanıyor. Geçen birisi de OP3T aldı tavsiyemle kargo bize gelmişti cihazı inceledim biraz güzel cihaz. Sorun çıkmadı. Sizde çıkıp çıkmayacaını bilemem. Ben gidip alırdım. İthalatçı garantisi hakkında çok fazla deneyim duymadım.

Reaksiyon puanı
140
Türkiyedr
Kardeşim 2 aydır benim aldığım Xioami Mİ5s kullanıyor. Geçen birisi de OP3T aldı tavsiyemle kargo bize gelmişti cihazı inceledim biraz güzel cihaz. Sorun çıkmadı. Sizde çıkıp çıkmayacaını bilemem. Ben gidip alırdım. İthalatçı garantisi hakkında çok fazla deneyim duymadım.
Garantili satan mağaza yok hepsiburada da ithalatçı garantisi var malesef :/

M

Murat Burç

SDN Okuru
Türkiyedr

Garantili satan mağaza yok hepsiburada da ithalatçı garantisi var malesef :/
Dediğim gibi ben birisine aldırdım cihazı aşırı beğenmiş kendileri.
Ben de beğendim kısa bir bakış atsam düşünmeden alırdım. S7'den sonra
S7'yi ilk sıraya koymamın sebebi kamera kalitesi

Reaksiyon puanı
140
Arkadaşlar hepiniz saolun hepsiburadadan oneplus 3t almaya karar verdim garanti işleriyle hepsiburada uğraşıyormuş 1900 tl en iyi seçim o bence

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bu aralar. A7 2017 ile not5 arasında kaldım. Arada 300tl fark var. Bence not5 daha iyi ama 300tl fark ödemeye değermi bilmiyorum. Bütcende kısıtlı. Sizce ne yapmalıyım?
Dostum. İlle de bu iki cihazdan birini alacaksan sabaha kadar Note 5. hayatımda en uzun kullandığım en sevdiğim telefon. en sın 7.0 güncellemesi geldi. gayet stabil. gayet akıcı gayet güçlü bir işlemci. ddr4 4 gb ram. s-pen'ni deneyimledikten sonra sana katacakları.. Çok yoğun bir telefon kulllanıcısıysan bir günü tamamlamıyor pili. ama yoğun kullanmadığında 1günü tamamlar 2 günü zorlar diyorum ben. kamerası ha ri ka. öyle fotoğraflar çektim biraz da efektledim ki kendi duvar kağıtlarımı yaptım biraz fotoğrafçılık bilgiside lazım o ayrı pixart da yayınladım. S6 ile arasında kalmıştım note 5 in s6 nın pili çok düşüktü. Bak kardeşim gönül rahatlığıyla Note 5 al diyorum. Bu yıl itibariyle güncelleme desteği kesildi(iki yıl sürüyor ya hani telefonlara güncelleme desteği). Ama zaten 7.0 var. 7.0 dediğiniz güncelleme de eski bir güncelleme değil. 8 daha çıkmadı bu da 7.0 ı hala en son sürüm yapıyor.Kapat gözünü note 5 al