A7 2017 mi NOT5 mi

Reaksiyon puanı
140
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bu aralar. A7 2017 ile not5 arasında kaldım. Arada 300tl fark var. Bence not5 daha iyi ama 300tl fark ödemeye değermi bilmiyorum. Bütcende kısıtlı. Sizce ne yapmalıyım?

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
ikisinide alma note 5 güncelliğini yitirdi bataryası zayıf güzel telefon ama yeni bir telefon almak için önermem a7 2017 o fiyatı hak etmiyor. Onun yerine s7 alabilirsin, bütçe ne kadar ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bu aralar. A7 2017 ile not5 arasında kaldım. Arada 300tl fark var. Bence not5 daha iyi ama 300tl fark ödemeye değermi bilmiyorum. Bütcende kısıtlı. Sizce ne yapmalıyım?
Su geçirmezdik önemliyse a7 alabilirsin ama ben karşılaştırma yaptığım da tasarım olsun gerçi tasarım göreceli ama kamera olsun note 5 daha çok üstün geldi. A7 de 600 mah batarya fazlalığı var ama note 5 ekran konusun da üstünlüğü gözler önünde ayrıca kaplosuz şarj özelliği de mevcut note 5 de bildiğim kadarıyla. Oıs önemliyse kamerada A7 de oıs yok ama note 5 de var zaten kamera konusun da üstün olduğunu söylemiştim fazla detaya girmeye gerek yok. İşlemci konusun da aynı diyorlar ama sanki çok az a7 önde gibi tabi note beşte 1 gb ram fazlası var yani a7 3 gb ken note 5 4 gb sd önemliyse A7 de sd desteği var note 5 de yok bu seçeneklere göre senin için önemli olanı sen seçe bilirsin kullanım ama cına göre s pen kısmına gitmedim çoğu alan kişi çok fazla kullanmıyor zaten. Ben şeçsem model takıntım olmadığı için note5 seçerdim ikisi arasın da ama bu fiyatı verecek olsam s7 alırdım

Reaksiyon puanı
140
ikisinide alma note 5 güncelliğini yitirdi bataryası zayıf güzel telefon ama yeni bir telefon almak için önermem a7 2017 o fiyatı hak etmiyor. Onun yerine s7 alabilirsin, bütçe ne kadar ?

Bütçem 2000 lira zorlarsam biraz artabilir s7 sanki bana çok küçük gibi geliyor.

cprpszx13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
xiaomi düşünürmüsün ? xa 1 var 1750 tl pek bakmadım özelliklerine ama illa samsung istyiorsan j7 pro var huawei p9 var 1999 tl htc 10 pro var 1800 tl civarı
bu arada saydığım telefonları araştırmadım yani f/p olarak samsung geride huawei ise teklonoji olarak biraz geride kalmış sanırım ama htc yi değerlendirebilrisin güzel bi telefona benziyor ayritten sony xperia x z5 falanda bakabilrisn

SubstantiaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ikisinden biri olacaksa a7 daha mantikli cunku daha yeni bir cihaz sonucta.

mi6 yi degerlendirmeni tavsiye ederim

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Note 5 fiyatına xz var onu alabilirsin.

Reaksiyon puanı
140
Arkadaşalr önerileriniz için saolun bunlara göre htc10 pro ile a7 2017 arasında kaldım oyun performansı olarak hangisi daha iyi

Zafer Aydın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kardeşim bu telefonların 2sinide alma note 5 artık güncel degil a7 çöpppp

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
A7 2017 iyi telefon kardeşim de var.gayet memnun kamerası S6 dan iyi öyle diyim.

Atahan Bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
not 5 dense a7 2017 almanı tavsiye ederim çünkü daha güncel bir cihaz ha illa iki telefon arasında değilsen galaxy s7 var 2000tlye gittigidiyorda vs xiaomi mi6 var oneplus 3t olabilir huawei p9 var önceki amiral gemilerinden ama işini görür

Reaksiyon puanı
140
Arkadaşlar sony felan sevmiyorum 2000 tl ye oyun telefonu diyorum s7 diyorsunuz s7 küçük sonuçta kararsız kaldım
--- Gönderi Güncellendi ---
A7 çöp not 5 kötü ne yapam o zaman ben

Reaksiyon puanı
5,164
Arkadaşlar sony felan sevmiyorum 2000 tl ye oyun telefonu diyorum s7 diyorsunuz s7 küçük sonuçta kararsız kaldım
Sende çok şey istiyorsun ama onu sevmiyorsun şunu sevmiyorsun büyük ekran istiyorsun.

Hem küçük ekrandada gayet iyi oyun oynanır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Su geçirmezdik önemliyse a7 alabilirsin ama ben karşılaştırma yaptığım da tasarım olsun gerçi tasarım göreceli ama kamera olsun note 5 daha çok üstün geldi. A7 de 600 mah batarya fazlalığı var ama note 5 ekran konusun da üstünlüğü gözler önünde ayrıca kaplosuz şarj özelliği de mevcut note 5 de bildiğim kadarıyla. Oıs önemliyse kamerada A7 de oıs yok ama note 5 de var zaten kamera konusun da üstün olduğunu söylemiştim fazla detaya girmeye gerek yok. İşlemci konusun da aynı diyorlar ama sanki çok az a7 önde gibi tabi note beşte 1 gb ram fazlası var yani a7 3 gb ken note 5 4 gb sd önemliyse A7 de sd desteği var note 5 de yok bu seçeneklere göre senin için önemli olanı sen seçe bilirsin kullanım ama cına göre s pen kısmına gitmedim çoğu alan kişi çok fazla kullanmıyor zaten. Ben şeçsem model takıntım olmadığı için note5 seçerdim ikisi arasın da ama bu fiyatı verecek olsam s7 alırdım
Yahu telefon konularına cevap yazmak istemiyorum ama delirtiyorsunuz adamı a7nin işlemcisi nereye daha önde? Nereye aynı? Bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyi insanları

Reaksiyon puanı
5,164
Oyun telefonu denince ekrana bakılmaz donanıma bakılır.

Oyun için Pc toplarken senin önceliğin ekran kartı mı olur monitör mü...

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Samsung galaxy s7 edge al bence rahat etmek için tabi bütçene bağlı

Reaksiyon puanı
140
M

Murat Burç

SDN Okuru
Küçük bir teşefondada her oyun oynanmaz

Öğrenciyim telefona 2700 verecek param yok malesef
Ekranı büyük ve kaliteli, işlemcisi iyi adam gibi oyun oynayabileceğin telefon OnePlus 3T. 2000 TL param var diyorsun fazla şey istiyorsun. İlacın OP3T ithalatçı garantili S7 ile aynı güçte ekranı daha büyük 5.5 full HD optic amoled

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Yahu telefon konularına cevap yazmak istemiyorum ama delirtiyorsunuz adamı a7nin işlemcisi nereye daha önde? Nereye aynı? Bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyi insanları
Sende yazma kardeş sana zorla yaz diyen yok Yen'i nesil işlemci olması bile artı hem 2017 model telefon var ken sırf note 5 diye adama 3 yıl öncenin telefonunu önerelim ki ben ne note 5 almasını isterim ne de a7 yi o fiyata biraz daha ekleyip s7 durur ken. Canım kardeşim ne sen benim yorumlarıma cevap yaz ne de ben senin ben şimdi sana cevap vermekle uğraşmayım. Hadi iyi forumlar sana güzel kardeşim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sende yazma kardeş sana zorla yaz diyen yok Yen'i nesil işlemci olması bile artı hem 2017 model telefon var ken sırf note 5 diye adama 3 yıl öncenin telefonunu önerelim ki ben ne note 5 almasını isterim ne de a7 yi o fiyata biraz daha ekleyip s7 durur ken. Canım kardeşim ne sen benim yorumlarıma cevap yaz ne de ben senin ben şimdi sana cevap vermekle uğraşmayım. Hadi iyi forumlar sana güzel kardeşim
Yeni nesil işlemci olunca ne oluyor arkadaşlar biri bana açıklasın yahu.
Note 5'in işlemcisi bugün bir çok teknolojiye destek veren 64 bit ve Samsungun EN GÜÇLÜ 3. işlemcisi.
Gelip araştırmadan etmeden A7 daha güçlü veya eşiti siz ne kadar basit söyleyebiliyorsunuz?
Bugün Note 4'ün bile işlemcisi kafa kafaya hatta önde A7 2017'nin işlemcisinden.
Yanlış bilgilendirmek bu kadar basit mi?
Sen de yazma kardeş zorla mı nedir ya?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Note 5'in işlemcisi bugün bir çok teknolojiye destek veren 64 bit ve Samsungun EN GÜÇLÜ 3. işlemcisi.
Gelip araştırmadan etmeden A7 daha güçlü veya eşiti siz ne kadar basit söyleyebiliyorsunuz?
Bugün Note 4'ün bile işlemcisi kafa kafaya hatta önde A7 2017'nin işlemcisinden.
Sensin hocam

Reaksiyon puanı
5,164
Bizzat a7 ye geçip donanımsal hiçbir fark bulamayıp geri n4e dönen arkadaşım var

M

Murat Burç

SDN Okuru
@syfsn sen ne yorum yaparsın bu söylediklerime?
Bizzat a7 ye geçip donanımsal hiçbir fark bulamayıp geri n4e dönen arkadaşım var
Yorum yapmışsın benden önce zaten.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Aynen kardeşim ben demiyorum ki note 5 den üstün bir telefon öyle birşey diyemem de zaten ben şadece işlemci konusun da o da çok küçük fark olarak demiştim ama yanlış tarafından yorumu okuyanlar var sorun değil sağlık olsun biz elimiz den geleni yapalım da zaten a7 bu gün bile bir note 5 olamaz ki ya da bugün note 8 özelliklerine kavuşacak bir başka telefon yok ki belki seneye çıkan amiral gemileri o da belki yani