☭ᎮນȵiຮꜧeɌ
Asistan
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bu aralar. A7 2017 ile not5 arasında kaldım. Arada 300tl fark var. Bence not5 daha iyi ama 300tl fark ödemeye değermi bilmiyorum. Bütcende kısıtlı. Sizce ne yapmalıyım?
Su geçirmezdik önemliyse a7 alabilirsin ama ben karşılaştırma yaptığım da tasarım olsun gerçi tasarım göreceli ama kamera olsun note 5 daha çok üstün geldi. A7 de 600 mah batarya fazlalığı var ama note 5 ekran konusun da üstünlüğü gözler önünde ayrıca kaplosuz şarj özelliği de mevcut note 5 de bildiğim kadarıyla. Oıs önemliyse kamerada A7 de oıs yok ama note 5 de var zaten kamera konusun da üstün olduğunu söylemiştim fazla detaya girmeye gerek yok. İşlemci konusun da aynı diyorlar ama sanki çok az a7 önde gibi tabi note beşte 1 gb ram fazlası var yani a7 3 gb ken note 5 4 gb sd önemliyse A7 de sd desteği var note 5 de yok bu seçeneklere göre senin için önemli olanı sen seçe bilirsin kullanım ama cına göre s pen kısmına gitmedim çoğu alan kişi çok fazla kullanmıyor zaten. Ben şeçsem model takıntım olmadığı için note5 seçerdim ikisi arasın da ama bu fiyatı verecek olsam s7 alırdımArkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bu aralar. A7 2017 ile not5 arasında kaldım. Arada 300tl fark var. Bence not5 daha iyi ama 300tl fark ödemeye değermi bilmiyorum. Bütcende kısıtlı. Sizce ne yapmalıyım?
ikisinide alma note 5 güncelliğini yitirdi bataryası zayıf güzel telefon ama yeni bir telefon almak için önermem a7 2017 o fiyatı hak etmiyor. Onun yerine s7 alabilirsin, bütçe ne kadar ?
Zzfer bişe sormak iatiyorum kaç defa a7 kullandında a7 çöp diyebiliyorsunkardeşim bu telefonların 2sinide alma note 5 artık güncel degil a7 çöpppp
Kullanmaya gerek yok samsung o telefonu güncellemeler ile ayakta tutuyor yadeyse çöppp.Zzfer bişe sormak iatiyorum kaç defa a7 kullandında a7 çöp diyebiliyorsun
Sende çok şey istiyorsun ama onu sevmiyorsun şunu sevmiyorsun büyük ekran istiyorsun.Arkadaşlar sony felan sevmiyorum 2000 tl ye oyun telefonu diyorum s7 diyorsunuz s7 küçük sonuçta kararsız kaldım
--- Gönderi Güncellendi ---
A7 çöp not 5 kötü ne yapam o zaman ben
Yahu telefon konularına cevap yazmak istemiyorum ama delirtiyorsunuz adamı a7nin işlemcisi nereye daha önde? Nereye aynı? Bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyi insanlarıSu geçirmezdik önemliyse a7 alabilirsin ama ben karşılaştırma yaptığım da tasarım olsun gerçi tasarım göreceli ama kamera olsun note 5 daha çok üstün geldi. A7 de 600 mah batarya fazlalığı var ama note 5 ekran konusun da üstünlüğü gözler önünde ayrıca kaplosuz şarj özelliği de mevcut note 5 de bildiğim kadarıyla. Oıs önemliyse kamerada A7 de oıs yok ama note 5 de var zaten kamera konusun da üstün olduğunu söylemiştim fazla detaya girmeye gerek yok. İşlemci konusun da aynı diyorlar ama sanki çok az a7 önde gibi tabi note beşte 1 gb ram fazlası var yani a7 3 gb ken note 5 4 gb sd önemliyse A7 de sd desteği var note 5 de yok bu seçeneklere göre senin için önemli olanı sen seçe bilirsin kullanım ama cına göre s pen kısmına gitmedim çoğu alan kişi çok fazla kullanmıyor zaten. Ben şeçsem model takıntım olmadığı için note5 seçerdim ikisi arasın da ama bu fiyatı verecek olsam s7 alırdım
Oyun telefonu denince ekrana bakılmaz donanıma bakılır.Arkadaşlar sony felan sevmiyorum 2000 tl ye oyun telefonu diyorum s7 diyorsunuz s7 küçük sonuçta kararsız kaldım
A7 çöp not 5 kötü ne yapam o zaman ben
Küçük bir teşefondada her oyun oynanmazOyun telefonu denince ekrana bakılmaz donanıma bakılır.
Oyun için Pc toplarken senin önceliğin ekran kartı mı olur monitör mü...
Öğrenciyim telefona 2700 verecek param yok malesefSamsung galaxy s7 edge al bence rahat etmek için tabi bütçene bağlı
Hangi oyun oynanmaz meselaKüçük bir teşefondada her oyun oynanmaz
Öğrenciyim telefona 2700 verecek param yok malesef
Ekranı büyük ve kaliteli, işlemcisi iyi adam gibi oyun oynayabileceğin telefon OnePlus 3T. 2000 TL param var diyorsun fazla şey istiyorsun. İlacın OP3T ithalatçı garantili S7 ile aynı güçte ekranı daha büyük 5.5 full HD optic amoledKüçük bir teşefondada her oyun oynanmaz
Öğrenciyim telefona 2700 verecek param yok malesef
Sende yazma kardeş sana zorla yaz diyen yok Yen'i nesil işlemci olması bile artı hem 2017 model telefon var ken sırf note 5 diye adama 3 yıl öncenin telefonunu önerelim ki ben ne note 5 almasını isterim ne de a7 yi o fiyata biraz daha ekleyip s7 durur ken. Canım kardeşim ne sen benim yorumlarıma cevap yaz ne de ben senin ben şimdi sana cevap vermekle uğraşmayım. Hadi iyi forumlar sana güzel kardeşimYahu telefon konularına cevap yazmak istemiyorum ama delirtiyorsunuz adamı a7nin işlemcisi nereye daha önde? Nereye aynı? Bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyi insanları
Yeni nesil işlemci olunca ne oluyor arkadaşlar biri bana açıklasın yahu.Sende yazma kardeş sana zorla yaz diyen yok Yen'i nesil işlemci olması bile artı hem 2017 model telefon var ken sırf note 5 diye adama 3 yıl öncenin telefonunu önerelim ki ben ne note 5 almasını isterim ne de a7 yi o fiyata biraz daha ekleyip s7 durur ken. Canım kardeşim ne sen benim yorumlarıma cevap yaz ne de ben senin ben şimdi sana cevap vermekle uğraşmayım. Hadi iyi forumlar sana güzel kardeşim
Sensin hocamYeni nesil işlemci olunca ne oluyor arkadaşlar biri bana açıklasın yahu.
Note 5'in işlemcisi bugün bir çok teknolojiye destek veren 64 bit ve Samsungun EN GÜÇLÜ 3. işlemcisi.
Gelip araştırmadan etmeden A7 daha güçlü veya eşiti siz ne kadar basit söyleyebiliyorsunuz?
Bugün Note 4'ün bile işlemcisi kafa kafaya hatta önde A7 2017'nin işlemcisinden.
Yanlış bilgilendirmek bu kadar basit mi?
Sen de yazma kardeş zorla mı nedir ya?
Bizzat a7 ye geçip donanımsal hiçbir fark bulamayıp geri n4e dönen arkadaşım varYeni nesil işlemci olunca ne oluyor arkadaşlar biri bana açıklasın yahu.
Note 5'in işlemcisi bugün bir çok teknolojiye destek veren 64 bit ve Samsungun EN GÜÇLÜ 3. işlemcisi.
Gelip araştırmadan etmeden A7 daha güçlü veya eşiti siz ne kadar basit söyleyebiliyorsunuz?
Bugün Note 4'ün bile işlemcisi kafa kafaya hatta önde A7 2017'nin işlemcisinden.
@syfsn sen ne yorum yaparsın bu söylediklerime?Yeni nesil işlemci olunca ne oluyor arkadaşlar biri bana açıklasın yahu.
Yorum yapmışsın benden önce zaten.Bizzat a7 ye geçip donanımsal hiçbir fark bulamayıp geri n4e dönen arkadaşım var
Aynen kardeşim ben demiyorum ki note 5 den üstün bir telefon öyle birşey diyemem de zaten ben şadece işlemci konusun da o da çok küçük fark olarak demiştim ama yanlış tarafından yorumu okuyanlar var sorun değil sağlık olsun biz elimiz den geleni yapalım da zaten a7 bu gün bile bir note 5 olamaz ki ya da bugün note 8 özelliklerine kavuşacak bir başka telefon yok ki belki seneye çıkan amiral gemileri o da belki yaniBizzat a7 ye geçip donanımsal hiçbir fark bulamayıp geri n4e dönen arkadaşım var