Arkadaşlar merhaba. 03.12.2017 tarihinde teknosa dan ing bank kredisi ile a7 2017 telefonu aldım. 18 gün kullandıktan sonra benden kaynaklı olmayan sebeplerle telefon şardayken yandı. Ayrıca ilk günden itibaren sarj yüzde 94 ün üstüne çıkmıyordu ve suyla temas etmemesine ragmen nem algılandı sorunu veriyodu. Velhasılkelam 22.12.2017 de teknosa bayiden garantiye verdim ve kesinlikle degisim talep ettigimi belirttim. 02.01.2018 de mesaj geldi garantiden "telefonunuzun islemi tamamlanmistir yola cikmaya hazirdir" diye. Hemen aradim garantiyi " telefonun durumu ne mesajinizi anlamadim dedim " bana dediler ki anakart degistirildi ve yeni email atandı diye. Ben de ama ben degisim istedigimi söylemistim dedi. Daha sonra bana telefondaki bayan dedi ki "ama beyefendi degisim olması için faturanızı da göndermeniz gerekmekteydi ve ürünün yeni alınmış olması gerek" dedi. Ben de hemen şok oldum ve durumu anlattım telefonum daha 18 günlükken yolladım ve teknosadaki adam benden ne belge istediyse yolladım diye. Kadın dedi ki hemen size geri dönücem. Tekrar aradı ve kendi telefon numarasını verip vatsaptan fatura fotografini atmamı istedi. Bende attım daha sonra 1 hafta gecti ses çıkmadı. Vatsaptan mesaj attim durum nedir diye isleminiz devam ediyor istanbuldaki genel servise durumu anlattık degisim talebi onayını araştırıyolar haber verilecek size dedi ve 2 gün sonra mesaj attı kadın faturanın tam boy resmini istedi. Yolladım ve şuan hala bir ses yok. Telefonu garantiye 22.12.2017 cuma günü verdim servise ne zaman ulastigini bilmiyorum mesaj atılmadı bana ama 25.12.2017 pazartesi ulaştigini farzedersek bugun itibari ile 19.iş gününe girecek telefon. Ve benim paraya ihtiyacım olduğu için 20 iş gününün solup para talebi istemek istiyorum. Sizlere sorum şudur ki telefonun 2.200 tl teknosada ve ing kredisiyle 2.591 tl ye gelmis oluyor bana ayda 145 tl taksidi var. Para iadesi olursa bana para mı vercekler verirlerse ne kadar vercekler faiz paralarını da vercekler mi ? Yada direk cektigim ing kredisi mi iptal olur?