MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,257
Günlük kullanım için hangisi alınır? Ağır oyun oynanmaz, kamera önemli.
Kesinlikle Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim. A52 kamera konusunda diğer iki cihazdan daha iyi.Günlük kullanım için hangisi alınır? Ağır oyun oynanmaz, kamera önemli.
Benim gönlümde redmi note 10 pro yok yazılımda falan sıkıntılı diyolar. Mi 11 lite ve a52 arasında kaldımKesinlikle Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim. A52 kamera konusunda diğer iki cihazdan daha iyi.
Kendi fikrimi belirterek yazdığım yorum sonuç olarak. Senin kendi kararın.Ezbere yorum yapmayın lütfen yok çin malı diye gereksiz yorum yapmayın lütfen. Biliyorsanız düzgün yorum yapın.
Dediğim gibi kamera konusunda a52 daha iyi bir cihaz. A52 nin diğer artıları ise suya dayanıklı olması,daha büyük bataryaya sahip olması,arayüz ve yazılım olarak daha iyi bir cihaz. Mi11 lite ın artıları ise ekran,tasarım ve biraz daha iyi işlemciye sahip olması. Ben ikisi arasından A52 yi tercih ederdim.Benim gönlümde redmi note 10 pro yok yazılımda falan sıkıntılı diyolar. Mi 11 lite ve a52 arasında kaldım
HaklısınızDediğim gibi kamera konusunda a52 daha iyi bir cihaz. A52 nin diğer artıları ise suya dayanıklı olması,daha büyük bataryaya sahip olması,arayüz ve yazılım olarak daha iyi bir cihaz. Mi11 lite ın artıları ise ekran,tasarım ve biraz daha iyi işlemciye sahip olması. Ben ikisi arasından A52 yi tercih ederdim.
Sonuçta bu telefonlar 3-4k sizin bilmeden yaptığınız yanlış bi yorum benim 4k mın çöpe gitmesine mal olabilir. O yüzden bilerek yapın lütfenKendi fikrimi belirterek yazdığım yorum sonuç olarak. Senin kendi kararın.
Haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuçta bu telefonlar 3-4k sizin bilmeden yaptığınız yanlış bi yorum benim 4k mın çöpe gitmesine mal olabilir. O yüzden bilerek yapın lütfen
A52.Günlük kullanım için hangisi alınır? Ağır oyun oynanmaz, kamera önemli.