Mehmet_26c
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
A51 alınırmı sizce
A51 in akıcılık konusunda iyi olmadığı söyleniyor ne kadar doğru? bilmiyorum.Ben senin yerinde olsam A51 yerine A71 alırdım.A71;Samsungun orta seviyede en iyi cihazıdır.A51 alınırmı sizce
A71 yerine mi9T almak daha iyi.A51 in akıcılık konusunda iyi olmadığı söyleniyor ne kadar doğru? bilmiyorum.Ben senin yerinde olsam A51 yerine A71 alırdım.A71;Samsungun orta seviyede en iyi cihazıdır.
A51 in videolarına baktım insanlar ıyi diyor renk veya perfomans açısındanA51 in akıcılık konusunda iyi olmadığı söyleniyor ne kadar doğru? bilmiyorum.Ben senin yerinde olsam A51 yerine A71 alırdım.A71;Samsungun orta seviyede en iyi cihazıdır.
Daha çok oyun amaçlı kullanacağım dosyalar vs.Ne amaçla kullanıcaksınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
A71 yerine mi9T almak daha iyi.
Ekran ışık seviyeside oldukça önemliA51 in akıcılık konusunda iyi olmadığı söyleniyor ne kadar doğru? bilmiyorum.Ben senin yerinde olsam A51 yerine A71 alırdım.A71;Samsungun orta seviyede en iyi cihazıdır.
oyun performansı ve ekran parlaklığı istiyorsanız. Redmi Note 8 Pro alınA51 in videolarına baktım insanlar ıyi diyor renk veya perfomans açısından
Daha çok oyun amaçlı kullanacağım dosyalar vs.
Ekran ışık seviyeside oldukça önemli
a51 aldım ama kablosuz şarjı var mıAlınabulir ama f/p si iyi değil
A51 de kablosuz şarj yok ama yapabilirsin ucuz yolla kablosuz şarj pedi ve standı al kurulumu yap yani tak çalıştıra51 aldım ama kablosuz şarjı var mı