a51 mi realme 6 promu

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar bütçe en fazla 3500 tl. bayadır araştırıyorum ikilemde kaldım. hangi model daha iyi olur kamera ve pil performansı için. oyun olarak sadece pubg oynuyorum. ekstra önerilerinize açığım ama nedeni ile bu 2 telefondan hangisi dersiniz?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
arkadaşlar bütçe en fazla 3500 tl. bayadır araştırıyorum ikilemde kaldım. hangi model daha iyi olur kamera ve pil performansı için. oyun olarak sadece pubg oynuyorum. ekstra önerilerinize açığım ama nedeni ile bu 2 telefondan hangisi dersiniz?
Realme 6 Pro al geç.A51 orta seviyede tutulan bir cihaz değil.Realme 6 Pro dışında ikinci el S10e ye bakabilirsin.Batarya dışında Realme 6 Pro dan her konuda üstün.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Realme 6 Pro al geç.A51 orta seviyede tutulan bir cihaz değil.Realme 6 Pro dışında ikinci el S10e ye bakabilirsin.Batarya dışında Realme 6 Pro dan her konuda üstün.
tam incelemeleri gelmemiş realme 6 pronun araştırdım ama sdn henüz inceleme çekmemiş. birde o çeksin iyice aklıma yatacak gibi ama ikisinin ortasında kaldım teşekkürler tavsiye için
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam incelemeleri gelmemiş araştırdım ama sdn henüz inceleme çekmemiş. birde o çeksin iyice aklıma yatacak gibi ama ikisinin ortasında kaldım teşekkürler tavsiye için

Reaksiyon puanı
6,371
Realme 6 pro öneririm. Ekran konusunda her ne kadar IPS olsa da 90Hz olduğu için realme kesinlikle önde, işlemci ve performans konusunda realme kesinlkile önde, batarya konusunda realme 300 mAh daha fazla ve 30W hızlı şarj destekliyor yani batarya konusunda realme kesinlikle önde. Kamera konusunda zaten realme kesinlikle önde. Yani bu ikisi arasında kesinlikle realme 6 pro. A71 de bakabilirsiniz ama onun kamera performansı baya kötü realme 6 pro'ya göre.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
insanlar oppo ya alıştı biraz daha ama realme diyince çok öngörülü yaklaşıyorlar ben ios kullanıcısıyım andiroide öngörülü yaklaşıyordum ama nasip olursa bi andıroıd alacağım. kendini gerçekten çok geliştiren piyasaya çok iyi giriş yapan telefonlar var andıroıdde