Ne kadar lık ekleme mesela.en fazla 100 tl ekleyebilirim daha fazlası için 8 ay falan beklemem gerek herhaldeBütçeye ekleme imkanı var mı
300tl ekleyebilseydiniz v30+ satılıyor 2 sinide tokatlardıNe kadar lık ekleme mesela.en fazla 100 tl ekleyebilirim daha fazlası için 8 ay falan beklemem gerek herhalde
Baktım açıkçası özellikleri çok iyi fakat çok araştırdım ve lg ye bakış açım değişti bir çok kişi hayalet ekran dan muzdarip garantiye götürselerde kullanıcı hatası oluyormuş ve bu özelliklerin kağıt üzerinde iyi olduğunu gerçek kullanımda pek iyi olmadığını duydum kısaca özellikleri iyi olabilir ama bana güvence lazım çünkü alacağım telefonu 3 sene kullanacağım o yüzden lg ye bakmadin hep yüzümü samsung vs ye çevirdim300tl ekleyebilseydiniz v30+ satılıyor 2 sinide tokatlardı
Samsung ta çöp orta seviyeleri kağıt üstünde iyi sadeceBaktım açıkçası özellikleri çok iyi fakat çok araştırdım ve lg ye bakış açım değişti bir çok kişi hayalet ekran dan muzdarip garantiye götürselerde kullanıcı hatası oluyormuş ve bu özelliklerin kağıt üzerinde iyi olduğunu gerçek kullanımda pek iyi olmadığını duydum kısaca özellikleri iyi olabilir ama bana güvence lazım çünkü alacağım telefonu 3 sene kullanacağım o yüzden lg ye bakmadin hep yüzümü samsung vs ye çevirdim