- Reaksiyon puanı
- 97
Sizce hangisi yardimci olurmusunuz
Teşekkürler inceleyeyima50 işlemci ve batarya olarak daha üstün. kameraları aynı sayılır. geri kalan herşey aynı zaten. A50 pilastik iken a9 metal kasa. bu senin için önemli değilse a50 almalısın.
A50 nasıl diye soran arkadaşıma şu telefonu aldırdım. bi bak istersen.
Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
a9 gereksiz pahallı a50 cam ve plastik karışımı bir materyal ile kaplı yani bu hem şık hem sağlam olması demek a50 eğer oyunlarda grafik kastırmıyorsanız size yetebilir. Tabi daha iyi bir şey isterseniz lg g7 bakın derim.
Teşekkurler
rica ederim ama a50 düşünüyorsanız eğer yine ekran için iyi bir cam taktırın cgg3 vardı o biraz zayıf kalıyor ama onun dışında iyi cihaz, birde nfc yok bu sizin için önemlimi bilemem.
Nfc nerde ne işime yarar mesela bi örnek verirmisiniz
3000 yada en fazla 4000Tam bütçeniz ne kadar
S10 e daha mantıklı mate 10 pro eskidiXiomi hic denemedim çekincelerim var.arayuzunu begenmem diye tereddüt ediyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
A50de optik göruntu sabitleyici yokmuş
Sanirim s10e ye kayıyorum biraz.yada mate 10 pro
S10e’ye kayıyorsan ve bütçen varsa bence oraya kaymaya devam et. Mate 10 pro da dediğin orta segmentlere göre çok daha iyi bir alternatif.Xiomi hic denemedim çekincelerim var.arayuzunu begenmem diye tereddüt ediyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
A50de optik göruntu sabitleyici yokmuş
Sanirim s10e ye kayıyorum biraz.yada mate 10 pro
Tamam teşekkur ederimS10e’ye kayıyorsan ve bütçen varsa bence oraya kaymaya devam et. Mate 10 pro da dediğin orta segmentlere göre çok daha iyi bir alternatif.