WonderChildd
Öğrenci
İki telefon arasında kaldım kiyaslada a5 2017 i daha iyi göstermişler tavsiye verirmisiniz
amiral gemisi ne demek a5 2017 nin lg g5 e gore eksileri nelerdirLG G5 daha iyi bir cihaz A5 2017 orta segment G5 üst seviye amiral gemisidir kesinlikle ikisi arasında kaldıysanız G5 almalısınız
Bak güzel dostum Lg g5 te Ghost screen kroniği var sadece. Onun dışın şarj hariç her konuda Lg g5, A5 2017 den 2 3 benden yüksek bir telefondur. He bide a5 te suya dayanıklılık vardıİki telefon arasında kaldım kiyaslada a5 2017 i daha iyi göstermişler tavsiye verirmisiniz
Heee bide unutmadan yazayim. A5 fiyatını hak etmıyorBak güzel dostum Lg g5 te Ghost screen kroniği var sadece. Onun dışın şarj hariç her konuda Lg g5, A5 2017 den 2 3 benden yüksek bir telefondur. He bide a5 te suya dayanıklılık vardı
anlamadım ki ben simdi a5 ile g5 arasındaki açık ara fark nedir acıklarmısınBak güzel dostum Lg g5 te Ghost screen kroniği var sadece. Onun dışın şarj hariç her konuda Lg g5, A5 2017 den 2 3 benden yüksek bir telefondur. He bide a5 te suya dayanıklılık vardı
--- Gönderi Güncellendi ---
Heee bide unutmadan yazayim. A5 fiyatını hak etmıyor![]()
İşlemci.anlamadım ki ben simdi a5 ile g5 arasındaki açık ara fark nedir acıklarmısın
lgg5 i 1800 civar i nerden bulabilirim hangi siteden tam olarakLG G5 ya da Samsung Galaxy S7.
İşlemci.
a5 2017 artıları= Şarj ve suya dayanıklılık.anlamadım ki ben simdi a5 ile g5 arasındaki açık ara fark nedir acıklarmısın
Ben 1600 e doların yükseleceğini tahmin ettiğim için aceleyle son kampanyada almıştım1600 e nef den aldın
Alıcaksan Hepsiburadadan Lg g5 Tr garantili al mümkünse.En uygun nerden alabilirim
lg 5 alacağım çok sağlam kılıf ve cam koruyucu olarak ne önerirsinAlıcaksan Hepsiburadadan Lg g5 Tr garantili al mümkünse.
Dostum ben Spigen silim armor ve Buff ekran koruyucu aldım toplamda 100 tlye yakın tuttu. Ama değer1900 tl fiyat çıkıyor 1700 1800 olsa çok iyi olurdu
lg 5 alacağım çok sağlam kılıf ve cam koruyucu olarak ne önerirsin
LG G5 için Spigen Slime Armor kılıf:Dostum ben Spigen silim armor ve Buff ekran koruyucu aldım toplamda 100 tlye yakın tuttu. Ama değer
İndirime girmiş ne güzelLG G5 için Spigen Slime Armor kılıf:
Spigen LG G5 Kılıf Slim Armor Gun Metal - A18CS20130 Fiyatı