a5 2016 pc ye bağlayınca unkown device olarak gözüküyor

emirhantr61

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonumu bilgisayara bağlıyorum unkown device olarak gözüküyor aygıt yöneticisinden güncellemeyi denedim aygıt güncel diyor lakin üstünde uyarı işareti duruyor kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim yine aynı hata manuel ve otomatik olarak da güncellenmiyor telefon ayarlarından geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açıp cihazı mtp olarak yapılandırmama rağmen durum aynı sabahtan beri uğraşıyorum yardımcı olacak var mı ? + usb kablosunu değiştirdim 3 kabloda da aynı+usb portlarını değiştirdim durum aynı+farklı bir pc den yapmaya çalıştım durum aynı+telefonun ayarlarını fabrika ayarlarına döndürdüm hala aynı ona göre yardım edebilirseniz sevinirim.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Samsung usb driveri vardı. Onla dener misin

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
telefonun hangi modelse sitesinden uygulamasını indir..

samsungsa samsung, huawei ise hisuite...

emirhantr61

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
veya

bunları buldum.

sisteminde virüs olabilir mi kontrol et. bir de telefonunda yazılım güncellemelerini kontrol et. güncelleme yaptıktan sonra telefona ve bilgisayara restart at (kapatıp açma, direkt olarak yeniden başlat)

bunlarla olması lazım. olmuyorsa aklıma başka birşey gelmiyor.

emirhantr61

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
veya

bunları buldum.

sisteminde virüs olabilir mi kontrol et. bir de telefonunda yazılım güncellemelerini kontrol et. güncelleme yaptıktan sonra telefona ve bilgisayara restart at (kapatıp açma, direkt olarak yeniden başlat)

bunlarla olması lazım. olmuyorsa aklıma başka birşey gelmiyor.
ilk linkteki usb driverini indirmiştim hiçbir faydası dokunmadı altındaki adb ayarını indirdim ama kuramadım daha önceden aygıt yöneticisinde adb interface yazıyordu üstünde ünlem vardı hp nin adp interface ayarını indirdim 750 mb civarı birşeydi kurulumunu yaptım ünlem işareti kalktı ama cihaz hala gözükmedi usb driverini silip altta attığınız linkteki usb driverini de kurdum ama bir faydası olmadı virüs taraması yapıyorum ama pek bir faydasının dokunacağını düşünmüyorum

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    17.2 KB · Görüntüleme: 99
  • 2.PNG
    2.PNG
    12 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    42.8 KB · Görüntüleme: 100

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
son çare driver booster ile bakman lazım driverlara

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
yok hayır dalga geçmiyorum. arkadaşın driverını bulacak program o. elle yüklemeyi denedi çözüm olmadı. bir de o baksın. ayrıca o program virüslü değil, kullanmayı bilmeyen / neyi yükleyeceğini bilmeyenler için tehlikeli..