A5 (2016) alınırmı ? Kullanıcı yorumlarınıda bekliyorum

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
telefon bakıyorum fakat hala karar veremedim telefonun a3e bakmıştım rami düşük geldi a5e baktım iyi gibi gözüküyo. parmak izi okuyucusu 2.5d ekranı gorilla glass arka kapağı falan tasarımı hoşuma gitti sosyal medya ve arama mesajlaşma işlerinde kullanıyorum günlük sizce alınırmı?

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
bataryası işlemcisi kamerası falan nasıl

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O fiyata daha iyi telefonlar alınır. Geçen yılların amiral gemileri, ondan 3 kat daha iyidir.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
telefon bakıyorum fakat hala karar veremedim telefonun a3e bakmıştım rami düşük geldi a5e baktım iyi gibi gözüküyo. parmak izi okuyucusu 2.5d ekranı gorilla glass arka kapağı falan tasarımı hoşuma gitti sosyal medya ve arama mesajlaşma işlerinde kullanıyorum günlük sizce alınırmı?
Alınmaz çok kötü cihazlar. Kamera ve pil olarak gayet güzel ancak. 1300-1500 Seviyesinde bir cihaz. O fiyata Z5c ve G4 ve note 4 bulunabilir.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Samsung' un amiral gemisi telefon serileri(Note ve S) dışında telefon alınmaz. Her şeyi geçtim Samsung amiral gemisi telefonlarına güncellemeyi zar zor veriyor, ara model telefonlarına ne zaman verir güncellemeleri sen düşün. Ayrıca o cihaza güncellemenin en fazla 1 kere geleceğini düşünüyorum. Bütçeni bilmiyorum fakat ₺1500 bandında telefon arıyorsan Xiaomi Mi5 veya Reeder P10s öneririm. Bütçen dahilinde alabileceğin en iyi fiyat/performans cihazlarıdır. Eminim Samsung' un ara modellerine göre kat be kat daha fazla performans alırsın önerdiğim iki cihazdan.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung' un amiral gemisi telefon serileri(Note ve S) dışında telefon alınmaz. Her şeyi geçtim Samsung amiral gemisi telefonlarına güncellemeyi zar zor veriyor, ara model telefonlarına ne zaman verir güncellemeleri sen düşün. Ayrıca o cihaza güncellemenin en fazla 1 kere geleceğini düşünüyorum. Bütçeni bilmiyorum fakat ₺1500 bandında telefon arıyorsan Xiaomi Mi5 veya Reeder P10s öneririm. Bütçen dahilinde alabileceğin en iyi fiyat/performans cihazlarıdır. Eminim Samsung' un ara modellerine göre kat be kat daha fazla performans alırsın önerdiğim iki cihazdan.
S3 Neo güvenlik güncellemesi aldı daha bugün niye bilmem ama ayrıca j5 ve j5 2016da aldı bil isterim.
Reeder p10s mediatek işlemcisi iyi bir işlemci değil

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
S3 Neo güvenlik güncellemesi aldı daha bugün niye bilmem ama ayrıca j5 ve j5 2016da aldı bil isterim.
mi5 hoşuma giden bi telefon fakat garanti servisinde bi sıkıntı çıkmazmı yedek parça falan

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Benim bahsettiğim güvenlik güncellemeleri değil. Ana android sürümü değiştiren güncellemeler. Ayrıca Reeder P10s' in işlemcisi neden iyi değil. Bu mediatekmiş kesin kötüdür demekle olmaz. Bence gayet güzel bir işlemci. Kötü olsa zaten önermem.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim bahsettiğim güvenlik güncellemeleri değil. Ana android sürümü değiştiren güncellemeler. Ayrıca Reeder P10s' in işlemcisi neden iyi değil. Bu mediatekmiş kesin kötüdür demekle olmaz. Bence gayet güzel bir işlemci. Kötü olsa zaten önermem.
Tamam o zaman güvenlik güncellemesini saymıyoruz.
Note 4 4.4.2 ile çıktı. 5.0.1 aldı. 6.0.1 aldı büyük ihtimal 7yide alır o donanıma göre alır.
A5 2016 5.0.1 ile çıktı 6yı aldı 7 yi alır 8ide belki alır güncellemede güncelleme İos cihazlar 3 tane büyük güncelleme alıyorsa android cihazlar 2 büyük güncelleme alıyor.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
a5 2106 ya baya bindirmişsiniz haklı olarak. ilk baş fiyatı çok yüksekti fakat sonradan a5 2016'nın fiyatını düşürdüler 1200-1500 arası satılıyor. ayrıca bazı yönleriyle rakiplerinden sıyrılıyor. 1) tasarım çok güzel olmuş (metal-cam hissi güzel) 2) pil ömrü gayet iyi 3) kamera otamatik ayarı baya iyiydi (gece tecrübe edemedim) 4) SAR değeri düşük. Türkiye'de maalesef pek dikkat edilmiyor... ana işlemcisi ve grafik işlemcisi çok iyi değil

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Oyun oynamıyorsan, çok performanslı şeyler kullanmıyorsan alınır. Eğer bunları yapıyorsan hiç bulaşma. O fiyata çok daha performanslı şeyler alabilirsin.