A4 Tech x7-747H Mouse Oscar Mouse editör de Macro save hatası [ÇÖZÜLDÜ]

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu yeniden dillendirmek istedim çünkü bi önceki açtığım konuda sorunu çözebilirim demiştim ama ne yaptıysam olmadı bu editörde line 0 hatası veriyor internette arama yaptım ama bişey bulamadım bilen yada fikri olan varsa yardım pls :(

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eskiden yüklü olan bir versiyonun üzerine yenisini kurunca olur bu hata.
Örnek olarak; sen ürünü satın aldın yükledin oscar'ıda..
Sonra daha üst sürümünü yükledin ve bu hatayı verdi.
Bu hatanın nedeni makroyu kaydetmek isteyince konumu bulamaması..Eski makrolarlada karıştırabiliyor.

Yeni versiyonunda bu hata düzeltilmiş.

BURADAN İNDİREBİLİRSİN

nGzyH.png

NOT:İndirdikten sonra kurmadan önce eski versiyonların hepsini silmen gerekiyor. Kullandığın eski versiyondaki scriptleri de başka bir yere yedeklemen gerekiyor. Klasör olarak yedekleyebilirsin. Daha sonra tekrar yüklersin.

Kolay gelsin

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Deniyorum inşallah olur. Sanırsam ben kaldırmayı başaramıyorum o driver i indirdim ama denetim masasından kaldırıyorum bide program files x86 dan elle siliyorum o kadar yeterli midir ?
İndirdiğim dosyayı da sildim bi daha indiriyorum sayfasında bunada değinmiş hadi bakalım.

--- Mesaj Güncellendi ---

Sonunda oldu ama daha önce denemediğim şekilde 3 click tuşuna makro atayabiliyorum ama 3 nolu scroll e basma tuşuna makro atayamıyorum.

PB LazVegas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bende macro ayarlarını yapıyorum OK a basınca indirme başarısız diyor. Nasıl çözücem yardım edermisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bugun a4tech f4 v track model mouse aldım fakat makro atamak için ok tusuna bastıgımda indirme başarısız diyor sorunun nedeni nedir biri yardımcı olabilirmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar rica ediyorum ok basınca aktarım yapmıyor ve herhalde kötü bir çeviriden dolayı: "indirme "başarısız" diye bir uyarı geliyor.

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla baya olmuş bu konuyu açalı, ben Razer aldım arkadaşlar kalite farkediyo bariz bi şekilde :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
byrler lfen adam akıllı lutfen x7 aldım sevinçi :D eve geldim taktım macro ayarını yabdın (12) olandan yabdım işe yarıyo ama macro deişdrimk için bi bişe kurmuşdum o silindi ama macro ayarı calışıyo ve deişdrmeye kalkdımda o silindi için yukluyorum ingilizce bieş coıkıyo cevirdim işde bu yukseltme hata olurşdu lutfen tekara deneyindiyo gittim yeni x7 aldım 75 milyon verdi bidaha nabıcam bugun format atıcam işlallag duzelir nolur bilen vqmrı