A4 Tech bloody v7 multi core 3 makro sorunu

654972

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar SDN Ekibi Ve Diğer Arkadaşlar Sorum Şudur Ki Bu A4 Tech'in Bloody v7 Multi Core 3 Adlı oyuncu faresi 20 dolar bir ek ücret karşılığında makro anahtarı veriyormuş peki ben bu makroyu almasam sadece fareyi alsam düzgün çalışır mı? yani tüm tuşları oyunlara atayabilir miyim? mesela ustteki tuşlar

1 N 3 Bu tuşların amacı silahın tepme ayarıymış makro anahtarını satın almadan kullanabilir miyim? Özellikle N tuşu çok iyiymiş diyorlar fakat makroyla iligili birşey söylemiyorlar sizden yardım bekliyorum

özet olarak fareyi alınca makro anahtarını almak gerekiyormu makroyu almasak bile tüm tuşlar kullanılabilirmi?

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O anahtarı almadan özellikleri kullanamazsın. N tuşu 2 kez basar 3 tuşu 3 kez basar sadece

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yani baş parmağımızın ordaki tuşları kullanamammı? yada kullanabilirmiyim? sadece makroyla ayar mı yapııyor crackli sürümü filan çalışırmı fareye 71 lira verip 40 lirada da ek vermek istemiyorum crackli sürümü çalışırmı tüm tuşlar çalışır mı

654972

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani baş parmağımızın ordaki tuşları kullanamammı? yada kullanabilirmiyim? sadece makroyla ayar mı yapııyor crackli sürümü filan çalışırmı fareye 71 lira verip 40 lirada da ek vermek istemiyorum crackli sürümü çalışırmı tüm tuşlar çalışır mı

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sekmeme özelliği çalışmaz , zaten mouse u mouse yapan o özellik. Baş parmaktaki tuşlara komut atarsın çalışır. AMA SEKMEME ÖZELLİĞİ ÇALIŞMAZ. Crakli sürümü yok , var bulurum deme yok

654972

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki teşekkür ederim saoğlun

nyz29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamın aleykumm bnde bloody v7ma mouse var sıkıntı şu macro da ateş edrken sabit duruyor yani tek bir noktaya ateş ederbiliyorum o an sağa yada sola çeviremiyorum mousu yarımm(=

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a steam ben cs go global oynuyom bende a4 bloody v7ma var makro aldım hediyeli. Cs ak47 tarıyom sekme cok az normalde ak47 basınca catıya gidiyordu mermi simdi aynı bölgede ben hile grup girermiyim yoksa kapatim makroyu yardımm