• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

A30'dan Redmi note 8'e geçilir mi?

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Bi takas teklifi aldım üste 100 tl vericek arkadaş sizce mantıklı olur mu?

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bence boşverin A30'dan sonra redmi note 8 in ekranı size çok soluk görünebilir çünkü lcd ekrana sahip. Ama ekran konusu sorun olmaz derseniz iyi bir fikir bence

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Ben geçmezdim . Ekran olarak a30 daha iyi . Işlemcisi , kamerasıda gayet yeterli .

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Takas edilecek redmi note 8 sorunsuzsa bence geçilir

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Bir de üstüne 100TL alıcaksın,gayet mantıklı olur.Yukarıda da söylendiği gibi ekran olarak geri kalıyor ama diğer yönleri düşünürsek gayet mantıklı bir takas olur.
Çekindiğim 2 şey var. Bu klâsik çin cihazların da ki selfie kamerasında ki beyazlık sorunu doğal renklere göre insanı aşırı beyaz aşırı pembemsi çekiyor gibi geliyor bana. Diğer endişem ses şiddeti, özellikle kulaklık ile dinleerken kaliteli bir kulaklığım var a30'da dolby sayesin de mükemmel bi sed performansı alıyorum.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Çekindiğim 2 şey var. Bu klâsik çin cihazların da ki selfie kamerasında ki beyazlık sorunu doğal renklere göre insanı aşırı beyaz aşırı pembemsi çekiyor gibi geliyor bana. Diğer endişem ses şiddeti, özellikle kulaklık ile dinleerken kaliteli bir kulaklığım var a30'da dolby sayesin de mükemmel bi sed performansı alıyorum.
İki telefonu da şahsen deneyimlemediğim için bir yorumda bulunamayacağım.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Ben olsam geçmem şahsen. Samsung'a alışmışsındır artık, hem telefonun boyutu olarak, hem arayüz vs. olarak. Arada çok bi fark yok, en çok kullandığın donanım olan ekran olarak da geride bi telefona geçmezdim ben şahsen.