GeçilirBi takas teklifi aldım üste 100 tl vericek arkadaş sizce mantıklı olur mu?
Bi takas teklifi aldım üste 100 tl vericek arkadaş sizce mantıklı olur mu?
-Takas edilecek redmi note 8 sorunsuzsa bence geçilir
Kapalı kutu note 8 hocamTakas edilecek redmi note 8 sorunsuzsa bence geçilir
Çekindiğim 2 şey var. Bu klâsik çin cihazların da ki selfie kamerasında ki beyazlık sorunu doğal renklere göre insanı aşırı beyaz aşırı pembemsi çekiyor gibi geliyor bana. Diğer endişem ses şiddeti, özellikle kulaklık ile dinleerken kaliteli bir kulaklığım var a30'da dolby sayesin de mükemmel bi sed performansı alıyorum.Bir de üstüne 100TL alıcaksın,gayet mantıklı olur.Yukarıda da söylendiği gibi ekran olarak geri kalıyor ama diğer yönleri düşünürsek gayet mantıklı bir takas olur.
İki telefonu da şahsen deneyimlemediğim için bir yorumda bulunamayacağım.Çekindiğim 2 şey var. Bu klâsik çin cihazların da ki selfie kamerasında ki beyazlık sorunu doğal renklere göre insanı aşırı beyaz aşırı pembemsi çekiyor gibi geliyor bana. Diğer endişem ses şiddeti, özellikle kulaklık ile dinleerken kaliteli bir kulaklığım var a30'da dolby sayesin de mükemmel bi sed performansı alıyorum.
İki telefonu da şahsen deneyimlemediğim için bir yorumda bulunamayacağım.
Evet tabi iyi hatta çok iyi neden samsung çünkü abi bir nedeni yok samsung yani öyle değil mi ? (!)Bence geçilmez. A30 daha iyi.
Sizene yahu. Her konuda birine maydanoz oluyorsunuzBence geçilmez. A30 daha iyi. LCD ekran telefon mu kaldı artık.
Neden yazıyorsun o zaman ?