A101'e Gelen Vestel Tablet Hakkımdaki Düşünceleriniz Nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chuck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çin malı dandik tabletler büyük marketlerde 100tl'ye satılırken 139tl Vestel için iyi. Hemde taksitle. Ama alacaklar çok birşey beklemesin giriş seviyesi cihaz.

Yerli üretim her ülkede kayırılır. Biz niye hor görüyoruz anlayamıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hiç vestel kullanmadığınız belli oluyor.neden türk mallarını kötüleyelim ki?kaliteli olsun ucuz olsun kullanalım.daha çok para vermeye mi meraklıyız?bir ürünü alınca tüm verimiyle kullanmak isterim.gidiyorum applea 2000 tl veriyorum kafam rahat bir şekilde en az 4 sene kullanıyorum.4 sene sorunda bile inanılmaz bir kondisyonda kalıyorlar.ki bu bir telefon.10 seneden fazla kullanacağınız bir televizyonu düşünün.sony'den aldığımız televizyon 20. senesini doldurdu hala hizmet veriyor..malzeme kalitesi ne yazık ki belli vestelin.

teknoloji filan hikaye.çinliler de koyuyorlar markasız ürünlerine teknolojiyi.ne oluyor.malzeme kalitesi sağlamlık dayanıklılık önemli.ha derseniz ucuz olsun ömürsüz olsun.o vakit alın derim.

Vestel televizyonum var 11 yıldır kullanıyorum. Sadece 2 defa arıza yaptı.

Elektronik şans işidir. Yabancı cihazlarda arıza yapıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Vestelden 102 ekran led smart tv aldım. inanın bu kadar mı dandik olur. kanal geçisi yapmak istiyorum tv donuyor. abartmıyorum 2 dk sonra kanala geçiyor. güya smart tv. Konuyla alakası yok biliyorum ama üstteki arkadaş yerli üretim bu nasıl kötülersiniz falan bişeler diyince deme ihtiyacı gördüm..

sen kullanmayı beceremiyon koy kutusuna götür aldığın yere kullanamıcak kadar beceriksizim de geri alırlar denecek mi? denmez o fıkrada olur sen onu her sorunda servise ver değişim mecbur olur birde onu taktığın prizi kontrol ettir voltaj düşük geliyor yada parazit varsa o soruna neden olabilir.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Çin malı dandik tabletler büyük marketlerde 100tl'ye satılırken 139tl Vestel için iyi. Hemde taksitle. Ama alacaklar çok birşey beklemesin giriş seviyesi cihaz.

Yerli üretim her ülkede kayırılır. Biz niye hor görüyoruz anlayamıyorum.

Vestel televizyonum var 11 yıldır kullanıyorum. Sadece 2 defa arıza yaptı.

Elektronik şans işidir. Yabancı cihazlarda arıza yapıyor.

Bir grup yerli malı diye kötüler, diğer grup ise yerli malı diye över, yerli malını eleştirene tüm kuvvetiyle saldırır.

Her iki düşünce de amaca hizmet etmeyen sığ düşüncelerdir.

Arçelik beyaz eşyada tercih ettiğim bir markadır. Yerli üretimdir ve teknolojinin de büyük kısmını kendisi geliştirir.
Ama Arçelik'ten artık televizyon almam, çünkü Çin'de yapılan ürünleri markasını koyarak satar, yerel katkısı minimum seviyededir.
Calibro yerli okuyucu diye ortaya çıktı, geliştirme yapıyoruz dendi, biraz üstünü kazıyınca başka başka şeylere ulaştık. Bu kandırmadır ve yanlıştır. Dürüst olsun firmalar tercihi bana bıraksınlar daha büyük ihtimalle belki o zaman seçilirler.

Elektronik evet şans işidir ama bu şansın belli bir kısmı da doğru firmayı seçme ile alakalıdır.

Selamlar,

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Vestel yaramaz cocuklar gibi şikayet etti ben ürün satamıyorum diğer telefonlara tabletlere bilmem nelere zam yaparsanız bende ürün satarım 2 kurusluk ürünleri 10 liraya satmak için şikayet etti ve gerçekleşti şuan bir cok ürün zamlandıysa onun sayesinde bu nedenle vestel alanları kınıyoruz
bilinçli tüketici bravo.bu haberi duyduğumdan beri daha da kıl olmuştum.evimde bir vestel ürünü istemiyorum ben.
#vesteleboykot beş para etmez ürünleri benim gözümde.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
başta vestel olmak üzere diğer Türk firmalarının yüzünden elektronik ürünlere ekstra vergi geldi.neymiş ürünlerini satamıyorlarmış.kaliteli ürün yap o vakit.

vestel almayın aldırmayın.

o öyle değil maliyenin çakallığı o vestel vergiler düşsün yerli markalara vergi olmasın diyor uyanık maliye ithal ürünlere vergi koymayı zaten düşünüyormuş fırsat bu fırsat deyip koyuyor yani vestel ile ilgili değil maliye'nin uyanıklığının sonucu.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
alınmaz. vestelin hiç birşeyi alınmaz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
alınmaz. vestelin hiç birşeyi alınmaz.

niye alınmasın? benim dark evopad 3g m7220'den iyidir 3g'si olsa telefon olarak çalışsa 3g görüntülü konuşmayı desteklese şahane olurdu benim dark öyle ama micro usb'si düştü servise gidecek te ablasının dark evopad 3g m7200'ün faturası kayıp onunla beraber gidecek...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu saatten sonra vestel ,casper vs gibi türk menşeili firmalardan ürün almayınız....
satıldı kapış kapış gitti vestel'i kapon gasper ve çinli kapon markalarla karıştırma vestel çok daha iyi artı bitti bile o tablet.

HELYPAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum marketten elektronik eşya alma kesinlikle pişman olursun.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Hiç Vestel almadım. biliyorum kötü olduğunu :P

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bir rivayete yöre yerli üreticilerin vergiden muaf olması için ağlamış ama ilgili bakanlık yeni vergi koymayı tercih etmiş.

ucuzsa al da kaç lira?
985b6908-6a05-4774-94d0-e94211adca6a.jpg

alınır al.
140lira ne bekliyorsunuz ki? ama kaliteli satıcının önemi yok marka önemli.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Konu nereden nereye gelmiş :blink: Siz uzun uzun yazıyorsunuz iyi güzelde yazdıklarınız pek arkadaşa yardımcı olmuyor [MENTION=56684]chuck[/MENTION] kardeş bütçen ne kadar zorlayabilirsin çalışıyor musun öğrenci misin bilmiyorum fakat bu tabletde aynı bahsettiğin tablet markası ile birebir.Tabletin üzerinde vestel broşüründe 2 yıl garanti yazması bir şeyi değiştirmez.Çöp çöptür.Tablet alınacak ise Asus Lenova gibi markalardan alınır.Kendimden örnek vereyim 1,5 yıl önce vestel gibi fason bir tablet almıştım oyun oynamayı hd kalitede film izlemeyi bırak Google Playe bile girmek başlı başına bir dertdi.2-3 ay küfür ede ede kullandık.Sonra 8 ay falan Asus'un Memopad hd 7 kullandım ha o zaman tablet keyfini sonuna kadar yaşadım:thumbup1:Sadede geleyim 100 lira daha verip adam akıllı tablet deneyimini mi yaşamak istersin yoksa kıçı kırık fason tabletler ile sinir olmayımı.Sana tavsiyelerim
ASUS MEMOPAD ME173X HD 7 TABLET - Teknosa
Lenovo A7-30 8GB 7" Tablet 59-435517 Fiyatı - Taksit Seçenekleri

memolikapar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marketlerde satılan çoğu teknolojik ürünlerden uzak durmak lazım.Bir mart ayında arkadaşa laptop aldık 4Ram var dediler aldık ekran kartı RAM'dan yediğini eve gelince öğrendik.Değil Vestel marketlerde satılan hiç bir teknolojik aleti almayın arkadaşlar.Önermiyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Söyle diyim firmaların elde kalan elektronik vs. Malları oluyor stoklarını eritmek için şok/bim/a101 Tarzı marketlerde Ölü fiyata satıyorlar.

Eğer beğendiğiniz bir cihazsa alin bence.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
satıldı kapış kapış gitti vestel'i kapon gasper ve çinli kapon markalarla karıştırma vestel çok daha iyi artı bitti bile o tablet.
işte bilmeyen insanlar alıyor o firmalar (türk menşeili) yüzünden ithal tüm elektronik ürünlere zamn gelecek %15 ila 30 arası sırf onlar yüzünden....

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hükümet istiyordu ihale onlara kaldı yoksa vestel ve diğerleri fazla vergi kalksın istiyordu.