Ümitt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 52
Birazda gıcıkİlginç bir güvenlik duvarıymış
Birazda gıcıkİlginç bir güvenlik duvarıymış
Harbi akşam beraber tf2 yapak canımı çektirdin bak şimdi. belki @__kadıköyRAP__ ta gelir
yüklüyorum bakalım
ama önce bf3 co op'u bi yapalım 20 dakka sonra atacak zaten oyundan
Olur, yaparsak seve seve öldürürüm siziUyar bana. Benim için her yol Kastamonu @lordarcual akşam sende gelirsin 6 kişi olursak co op yaparız
Olur, yaparsak seve seve öldürürüm sizi
İyi. Bekliyorum Dediğim gibi yarım saatte ısınılır. Ben o skoru yarım saatte yaptımısınma turlarını atlatınca o gösterdiğin skor devede kulak kalır söyliyim
İyi. Bekliyorum Dediğim gibi yarım saatte ısınılır. Ben o skoru yarım saatte yaptım
Sadece 6 kişi olacaksak, o skoru yapman 6-7 saat sürebilirAkşam görüşürüz
Sadece 6 kişi olacaksak, o skoru yapman 6-7 saat sürebilir
Oda olabilir Ben Minecraft server'ini seviyorum ama gitti bugün bir türlü bulamadım. Adamlar benim yüzümden çatıya çıkamaz oldunasıl 6-7 kişi normal sunucuda oynarız kendi aramızda yapmayız. yada aramızda co op oynarız
Oda olabilir Ben Minecraft server'ini seviyorum ama gitti bugün bir türlü bulamadım. Adamlar benim yüzümden çatıya çıkamaz oldu
Bizim oraya girilmiyor adam hırstan girdi yasaklı yere Yalan olmasın aynı adamı 60-70 defa öldürdüm adam bıktıBen sniper olup karşımda ki sniper olanları bıktırınca, sırf beni öldürmek için spy olurlardı. En çok ona gülerdim bende
Bizim oraya girilmiyor adam hırstan girdi yasaklı yere Yalan olmasın aynı adamı 60-70 defa öldürdüm adam bıktı
Ekleyemiyorum Paralı oyun indirmem lazım. Ekleyebiliyorsan sen ekle lordarcual benim IDsteamden eklesene beni. toparlanalım yavaş yavaş. id: rozabay
Ekleyemiyorum Paralı oyun indirmem lazım. Ekleyebiliyorsan sen ekle lordarcual benim ID