A Haber'in inanılmaz petrol fiyat haberi!

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
İşte diyoruz ne yazık ki biri koyu chp biri koyu akp gönül ister ki tarafsız yayın olsun ama ne yazık ki recep bey çoğu medyayı satın aldığı için muhalefet te ona karşı böyle bir önlem almış...
Sabah tekrar Seçim '91 izledim ve medeniyetten krolar çağına döndüğümüzü gördüm. Tarafsız ve medeniceydi bayağı. Şimdi herkes birbirini öldürecek yer arıyor.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Sabah tekrar Seçim '91 izledim ve medeniyetten krolar çağına döndüğümüzü gördüm. Tarafsız ve medeniceydi bayağı. Şimdi herkes birbirini öldürecek yer arıyor.
Çok haklısınız.Ülkemiz için en hayırlısı dileyelim biz ... giden geleni aratıyor ne yazık ki

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Donanım Haber'den kopyala yapıştır olmuş:

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Rus ordusu berlin'i bombalamaya başladığında Alman devlet radyosu Moskova'nın işgal edildiği zafer kazanıldığı haberlerini veriyordu. Duyulan patlama seslerinin ise havai fişek kutlamaları olarak haberleştiriyorlardı.

Aslında hepimiz A haber izlesek, ya da bütün kanallar A haber gibi olsa çok mutlu yaşayıp gideceğiz...

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Geçen gün bizim evde yaşandı aynısı..
44e05a211722160fc00302dd66fc108f.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sanki Fox ve Halk TV yandaş değil. Buyurun Vikipedide ne yazıyor:
" 10 Ocak 2005 tarihinde Deniz Baykal'a yakın iş adamlarının girişimleriyle kurulmuştur.[3][4] Ayrıca bu kanalla ilişkili bir de radyo istasyonu (Halk Radyo) vardır. Her saat başı haber veren bir kanaldır. Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan yakınlığıyla bilinir."
Ooo hoş geldin yandaş partinin yandaş kanal izleyicisi. Ben diğer yandaşlara yandaş değil mi dedim de bunu paylaşma gereği duydun? Halk tv de yandaş bunu inkar eden de ne bileyim.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Ooo hoş geldin yandaş partinin yandaş kanal izleyicisi. Ben diğer yandaşlara yandaş değil mi dedim de bunu paylaşma gereği duydun? Halk tv de yandaş bunu inkar eden de ne bileyim.
Ben TV izlemiyorum ve AKP li değilim.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
A haberin taraflı olduğunu bilmeyen yoktur. Yönetimin en büyük destekçilerinden.
Yapamazlar mı ? Niye yapamasınlar ? Kanal onların, çalışan onların size ne ? Muhalefetin hiç mi destekçi gazetesi yok, kanalı yok :) Youtube dolu maşallah.

Öte yandan süper güç olduğumuz doğrudur. Askeri anlamda.

higlift

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
reuters'in ne kadar güvenilir olduğu da ayrı bir tartışma konusu, fox haberin, sözcünün ilk sıralarda olmasının imkanı yok bu ankete göre ülkeyi chp yönetiyor olurdu, yani bilerek kurmaca ve algı yönlü düzenlenmiş bir rapor, yani atv nin petrol haberi ne ise reutersin raporu da aynı kefede :)