A disk read to error

RedLeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harddiskim bu hatayı veriyordu ve servise gönderdim herhalde gta 4 yükledim ondan oldu acaba servis kapsamına giriomu gta 4 e patch de yaptım

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
harddiskim bu hatayı veriyordu ve servise gönderdim herhalde gta 4 yükledim ondan oldu acaba servis kapsamına giriomu gta 4 e patch de yaptım

Garanti kapsamına girer ama sebebi gta4 değil emin olabilirsin. Denk gelmiş sadece. :)

RedLeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden olmus olabilir

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Bios ayarlarına girin, Buradan da Standart cmos features kısmına girin, Drive A yazan yere gelin ve onu resimde ki gibi None olarak ayarların, Bir daha o hatayı almayacaksınız.. Bilgisayar kendini disktet sürücüden bot etmeye çalıştığında öyle bir sorun çıkar..

bios2.jpg

RedLeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes pc ye baska harddisk taktik o hatayi vermedi

RedLeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kac gun sonra gelir harddisk bugun yolladım

RedLeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar o hatayi veriodu sonra baska bir hata vermeye baslamisti bende harddiski bilgisayar ciya götürdum adam harddisk yandi dedi sonra servise gonderdi bende simdi olayin bole oldugunu ogrendim simdi yorumlari alalim girrermi garanti kapsamina harddiski alali 1 hafta oldu