oyundünyası
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhabalar konu başlığında bahsettiğim gibi sorun oyun açılırken aldığım:
Hangi oyunu açacaksınız?Merhabalar konu başlığında bahsettiğim gibi sorun oyun açılırken aldığım:
"A D3D11-compatible GPU (feature level 11.0, shader model 5.0) is required to run the Engine" hatası.
Sanırsam sorun ekran kartınının directX sürümüyle alakalı. Dxdiag'dan baktığımda sistem DirectX 11 olarak gözüküyor ancak Ekran Kartı bölümünde Özeillik yerinde en yüksek sürüm 10.1. Bunu halledebilir miyim yani 11e uyumlu hale gelebilir mi yoksa ekran kartı değişmem mi gerekiyor ? Veya sorun başka birşeyden mi kaynaklı yardımcı olursanız sevinirim.
Escape the BackroomsHangi oyunu açacaksınız?
Buradan windows* Intel® Graphics Driver için sürüm [15.28] en son güncellemeler yüklü değilse yükleyebilirsiniz.Intel(R) Hd Graphics. Güncel olup olmadığını nerden anlarım ?
burada bir çok indirme yeri var ilkini indirdim deneyeceğim şimdiBuradan windows* Intel® Graphics Driver için sürüm [15.28] en son güncellemeler yüklü değilse yükleyebilirsiniz.
yok maalesef kurulumu yaptım yeniden başlattım ancak yine aynı hatayı aldımBuradan windows* Intel® Graphics Driver için sürüm [15.28] en son güncellemeler yüklü değilse yükleyebilirsiniz.
Yeni bir ekran kartı alın.burada bir çok indirme yeri var ilkini indirdim deneyeceğim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok maalesef kurulumu yaptım yeniden başlattım ancak yine aynı hatayı aldım![]()