Mafretiz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Sizce 9.000 liraya en mantıklı laptop hangisi bilgisi olan önerebilirmi acaba?
2.el düşünürmüsünüz?Sizce 9.000 liraya en mantıklı laptop hangisi bilgisi olan önerebilirmi acaba?
Casper ve özellikle "nirvana" serisi ile ilgili hiç iyi izlenimler almadım. Kullanan çoğu insan sevmiyor.9K max bütçem olsa, 300 TL bile yukarı çıkartamıyor olsam bunu tercih ederdim
![]()
CASPER Nirvana F500.1135-8V00X-G-F Intel Core i5-1135G7 8GB RAM 500GB NVME SSD FreeDos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Nirvana F500.1135-8V00X-G-F Intel Core i5-1135G7 8GB RAM 500GB NVME SSD FreeDos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Forumun geneliyle farkım2.el düşünürmüsünüz?
Casper ve özellikle "nirvana" serisi ile ilgili hiç iyi izlenimler almadım. Kullanan çoğu insan sevmiyor.
2. el düşünüyordum normalde ama buluşup alıcak şekilde müsait değilim kargo şeklinde gönderimede pek güvenemiyorum2.el düşünürmüsünüz?
Casper ve özellikle "nirvana" serisi ile ilgili hiç iyi izlenimler almadım. Kullanan çoğu insan sevmiyor.
Yıllar içinde hobi olarak yaptığım al-sat ile belirleyebildiğim 2. el laptop satma sebepleri:2. el düşünüyordum normalde ama buluşup alıcak şekilde müsait değilim kargo şeklinde gönderimede pek güvenemiyorum
Evet böyle durumlardan dolayı 2. ele giresimde yokYıllar içinde hobi olarak yaptığım al-sat ile belirleyebildiğim 2. el laptop satma sebepleri:
1- Acil para ihtiyacı (%3'ü)
2- Model yükseltme (%10'u, Genelde pc ölene kadar kullanılmış oluyor, zira işini görse satmaz)
3- Al-Satçı (%10'u)
4- Bozuk pc yi elden çıkartmak isteyen (%75'i)
5- Diğer (%2'si)
Çoğunun 2. el satılan laptop'un gizli bir problemi vardır. Bazen o problem o kadar derin olur ki, 2-3 ay çalıştırdıktan sonra ortaya çıkar. Daha bunun şaştığını görmedim.
Bir gün arkadaşım bir laptop aldı. Aldığı yerde test etti 15-20 dakika sorun yok. Sonra laptopu eve götürdü. Ortaya çıktı ki, kuzey köprüsü sıkıntılı. Laptop 3 saat falan aralıksız çalışınca hop diyip kendini kapatıyor. Kitleniyor. Geri de veremedi. Sayısız hikaye biliyorum.
Burdaki laptop Casperin hangi modeli acaba birde o önemliForumun geneliyle farkım
İzlenimler ve youtube videoları yerine deneyimlerle yazmam
Ekli dosyayı görüntüle 180132
Şu marka takıntısından uzaklaşın derim![]()
Model fark etmeksizin kötü bir marka casper.Burdaki laptop Casperin hangi modeli acaba birde o önemli
?Model fark etmeksizin kötü bir marka casper.