96 Saat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Kurgusunu başarılı bulduğum bir film daha ... :)
Filmin tümünü hayranlıkla izledim.
Gerçekten iyi çekilmiş bir film.
Çevik zeka,akıl,mantık ve tecrübe dolu bir film izlemenizi tavsiye ederim.

Kısaca özeti ;
Canından çok sevdiği kızı Kim’in kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında çaresiz ve hiçbir şey yapamadan, dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kabus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satmakta uzmanlaşmış bir çetenin elinden biricik kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman dilimi vardır. Ancak Bryan’ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’te, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır.Bu büyük mesafe engelini nasıl aşacaktır? Zamana karşı yarışın galibi olabilecek midir?
96-saat-taken-2008.jpg

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Aksiyon hiç durmuyor müthiş bi filmdi izleyeli baya oldu :)

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende izlemiştim ama öyle aklımda cok fazla kalan bir film değil ama güzel bir film

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Orjinal adı Taken.

Bu filmi açtığımda çok birşey beklemiyordum. imdb'de yüksek puan almış onun için indirip izledim. Gerçekten çok güzel film.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende izlemiştim gerçekten güzel bir film ama hatırladığıma göre kızda artık birşey kalmamışki tecavüz etmişler,uyuşturucu vermişler(hatırladığıma göre)dövmüşler de galiba.

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
"sakin ol. Şimdi senide götürecekler." Dediğinde kanımı donduran film.

Bende izlemiştim gerçekten güzel bir film ama hatırladığıma göre kızda artık birşey kalmamışki tecavüz etmişler,uyuşturucu vermişler(hatırladığıma göre)dövmüşler de galiba.

yanlış hatırlıyorsun. O kızın arkadaşıydı. Kız para karşılığı başkasına satılmıştı.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kız rolünde başkası oynasaymış daha güzel olurdu sanki. Deve gibi boyuyla çocuk gibi koşturması benim hoşuma gitmedi. :)

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teşekürler... filmi az önce izledim gerçektende çok güzel bir film.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kız sadece uyuşturucu aldı tecavüze uğramadı :)