KimBuGamzeli
Profesör
Ya var ya, R7 240'ın bile fiyatları uçmuş. Bir girdim baktım, 450'den başlıyor. 9800GT koyacaktım, onda da DirectX 10 olması sorjn çıkardı.![]()
O yine iyi. Adam 200₺'ye bozuk ekran kartı satıyor

Ya var ya, R7 240'ın bile fiyatları uçmuş. Bir girdim baktım, 450'den başlıyor. 9800GT koyacaktım, onda da DirectX 10 olması sorjn çıkardı.![]()
Önüme hep bozuk olanları geldi. Sıfır zaten alınmaz R7 240. 350-400 bandında gördüm hep bu kartı.
200-250 bandında 100'den fazla ilan var? ??
Bence de.O yine iyi. Adam 200₺'ye bozuk ekran kartı satıyor![]()
Garip, böyle aşırı uygun ilanlar var ve genel olarak hepsi temiz.O yine iyi. Adam 200₺'ye bozuk ekran kartı satıyor![]()
Önüme sıfırları çıktı bir anda.Garip, böyle aşırı uygun ilanlar var ve genel olarak hepsi temiz.
abi sen bana donanım dersleri ver ya
190 TL'ye hallederim işi. Az pazarlıkla 180 olur o
1. TurboX olan herşeyden uzak duruyorsun.abi sen bana donanım dersleri ver ya![]()
Ya şöyle,190 TL'ye hallederim işi. Az pazarlıkla 180 olur o
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. TurboX olan herşeyden uzak duruyorsun.
2. İzoly olan herşey den uzak duruyorsun
3. Dragoos olan çoğu şeyden uzak duruyorsun.
4. C4 kasa ve PSU'lardan uzak duruyorsun
Artık bir bilginsin![]()
Orası öyle mâlesef.Ya şöyle,
Anakartı mecbur TurboX kullandım, gerçi TurboX değil bu, sadece adı öyle. BIOS'a girdiğinde markası To Be Filled By O.E.M. diye saçma sapan bişey çıkıyor. OEM anakart işte. Fason üreticiler gibi sanki.
O markayı biliyorum, geçen arkadaşa topladığımız sistemde o kartı kullandım. Fena değildi Hynix bellekleri falan vardı. Soğutması da idare eder de, TurboX kartların hızları genelde düşürülmüş şekilde satılıyor. Mesela Aldığın GTX750Ti R7 240 performansı veriyor.@ThorJ, Elsa dediği bu herhalde ELSA Technology Inc. - Google'da Ara Hiç duymadım bu markayı.
Turbox zaten çok kaliteli ama sadece sözde. Yani gerçekte değil. ?
Quadro dediği PNY Quadrolarla aynı üretici herhalde değil mi? O zaman iyi diye biliyorum.
Asıl soru neden düşürüyor falan değil.O markayı biliyorum, geçen arkadaşa topladığımız sistemde o kartı kullandım. Fena değildi Hynix bellekleri falan vardı. Soğutması da idare eder de, TurboX kartların hızları genelde düşürülmüş şekilde satılıyor. Mesela Aldığın GTX750Ti R7 240 performansı veriyor.
Vallaha gider 2. el Asus, MSI'a bakarım. TurboX kartlar çöp.Asıl soru neden düşürüyor falan değil.
Asıl soru; Neden biz bu kartı alıyoruz ya da aldırıyoruz?![]()
"TurboX olan her şeyden uzak duruyorsun."1.TurboX olan herşeyden uzak duruyorsun.
"İzoly olan her şeyden uzak duruyorsun".2. İzoly olan herşey den uzak duruyorsun
C4 kasa mı? Patlayan kasa mı yapmışlar? Sen sanırım Technopat'ta fazla zaman geçiriyorsun.4. C4 kasa ve PSU'lardan uzak duruyorsun
Yo, o 1 yıl önceydi."TurboX olan her şeyden uzak duruyorsun."
"İzoly olan her şeyden uzak duruyorsun".
C4 kasa mı? Patlayan kasa mı yapmışlar? Sen sanırım Technopat'ta fazla zaman geçiriyorsun.
CS, Zula, Valorant, LoL, bunları 720p'de rahat açar.hangi oyunları kaldırır
GTA 5 720P lowda açıyor GT 710.CS, Zula, Valorant, LoL, bunları 720p'de rahat açar.
Bu sistemden çok daha iyi, ama parçayı uyguna bulmak zor. Link de bıraktı çünkü.50 tl koyup bu sistem peki?
Bunu 1K'ya toplamak çok zor.50 tl koyup bu sistem peki?
Ekran kartını bulursak yapılacak bir sistem.Bunu 1K'ya toplamak çok zor.
Ama sistem çok güzel.
HD 7870 800₺ gibi anlamsız fiyatlara satılıyor.Ekran kartını bulursak yapılacak bir sistem.
bütün sorun burada başlıyorAz daha üzerine para eklesen
Buradaki sorun şu,Ekran kartını bulursak yapılacak bir sistem.
Orası öyle, bir tanıdık olmadıktan sonra çok zor.Buradaki sorun şu,
1366p anakartlar ülkemizde 500-600₺'den aşağıya satılmıyor. HD 7870 de aynı şekilde. Bu sistemi bir şekilde 1k ya mal etmek oldukça zor.
HD 7870'in ederi aslında 450-500₺ civarı.Orası öyle, bir tanıdık olmadıktan sonra çok zor.
HD 7870'in ederi aslında 450-500₺ civarı.
2012'den kalma, GTX 660Ti almak daha mantıklı ya. HD 7xxx de ciddi arızalar oluşuyordu o dönem. Aynı şekilde HD 7870 çipini kullanan R7 265'de arızadan geçilmiyordu. Onu alana kadar ben GTX 660Ti alırdım. HD 7770 Temelli R7 250x de keza aynı şekilde. HD serisinin en güçlüsü günümüzün 1050'si, 1030'una denk. Çok da akıl karı değil, hele hele 800-900₺'ye hiç değil.O bile çok hocam. Bilmem kaç asırlık kart artık. Ufak tefek bir kaç oyunu High, Ultra ayarlarda belli bir süre oynadığın zaman arıza vermeye başlar soğuk lehime falan düşer hemen. Ayrıca piyasada ki eski HD7000 serisi kartların bir çoğu hep tamir görmüş yada fırında ısıtılmış üzerine baharatı eklenmiş ızgara yapılmış kartlar. Mecbur kalmadıkça AMD tarafından HD serisi kart almayın.