950 tl bütçem var

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Zorlarsam 1000 tl çıkar belki.General mobile 4g istiyordum ahize kısmını ve hoperlor yerini sevmedim.Ne almalıyım.Aklımda.,Htc desire 820,General Mobile 4g,Asus zenfone 2 laser,Vestel venüs v3,Casper via e1 arasında kaldım.Kamerası iyi olsun.Asphalt 8 vb oyunları kaldırsın.Sarj takintim yok.Hoperlor iyi olsun.(en çok isteğim) android marshmallow olsun en kotu.Sağlam olsun çok şakarim da :).Anket yapamıyorum.Sorunlu tarayıcım olduğu için siz yazarsanız modeli başka telefonlar da olabilir.Hangi model ve neden.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
gm 5 p de bütçenize uyar

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Uber abi senin yorumların çok güzel oluyor hayran kalıyorum fakat gm 5 p diye model bulamadım.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
bu yorumu görünce elimi yüzüme vurdum şap diye :D kusra bakmayın :). cahil olunca böyle oluyor

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Öyle deme htc hayranıyim.Neden beğenmiyorsun htc yi Bunu tartışmak isterim

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
şimdi düşük bütçe için htc cihazlarının donanımları fazla zayıf olabiliyor bu sebeple böyle demiş olmalı arkadaş :D ki biraz bende öyle düşünüyorum htc 10 alacak olsan inan kimse alma demez ama ara modelde donanımını zayıf buluyorum fiyatına göre.

normalde general mobil cihazlara hiç hazetmem ama senin bütçene göre ve güncel cihaz istemen den dolayı gm 5p ama hoparlör konusunda orta giriş seviye telefon pek başarılı olmaz onun yerine 30 liraya ek mini hoparlör alırsınız rahat rahat dinlersiniz ev veya ofis ortamında :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Öyle deme htc hayranıyim.Neden beğenmiyorsun htc yi Bunu tartışmak isterim
Bugün benim a9 sabah şarja taktım şarjda iken yemeğe oturdum dışarı çıkmam lazımdı bir baktım telefon kapanmış ve de hiçbir tepki vermiyor.Sorunu araştırdım biraz tüm htclerde kronik sorunmuş.Telefon ilk aldığım yurtdışı cihazıydı dolayısıyla garantisi yok.Anakartı yanmış olabilir eğer yanmamışsa jtak diye bir tamiri varmış ancak onuda herkes yapamıyor servislerine göndersen bile uğraşmıyorlarmış direk yeni anakart gömüp 700 lira para istiyorlarmış.Şimdi ben teli 950ye almıştım daha 1 ay oldu çevremde o kadar yurtdışı cihazı lg samsung kullanan arkadaş var birgün böyle sorun olmadı.Benim şansım yok bunu biliyorum ama araştırıp kronik sorun olduğunu öğrenince kafam daha da bozuldu açıkçası.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Teşekkür ederim.Uber abi ofis ortamına girebilmek için can atıyorum zaten şarkı dinlemesem de olur ofiste ,D.Şaka bir yana 30 tl ye ek hoperlor nasıl oluyor

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Kronik sorunlar htc de az olur ama sana patlamış.Allah yardım etsin ama yinede kaliteli marka kronik sorun her markada olabilir ve bundan htc sorumlu tutulamaz.HTC CEO'sü gibi konuştum ama her markada olabilir.Ben htc sevmezdim elimde alınca çok düzenli menüsü hos görüntüsu güzel kamerası olduğu için sevdim.HTC uygulamalari çok işime yaradığını gördüm sempati kazandım

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kronik sorunlar htc de az olur ama sana patlamış.Allah yardım etsin ama yinede kaliteli marka kronik sorun her markada olabilir ve bundan htc sorumlu tutulamaz.HTC CEO'sü gibi konuştum ama her markada olabilir.Ben htc sevmezdim elimde alınca çok düzenli menüsü hos görüntüsu güzel kamerası olduğu için sevdim.HTC uygulamalari çok işime yaradığını gördüm sempati kazandım
Garantili almış bir arkadaş aynı sorundan yollamış onu da epey uğraştırmışlar.Dediğin gibiydi güzeldi evet ama durup dururken böyle kapanınca hiçbişeyin önemi kalmıyor.Sonuçta telefona su gelmemiş darbeye maruz kalmamış durduk yere kapandı bildiğin.Birçok cihazda kronik sorun var ama bu kadar ciddisi en çok htcde oluyormuş.Düşünebiliyormusun tüm htc telefonlarda aynı kronik sorun.Bundan sonra ben nasıl güvenipte htc alabilirim yada önerebilirim çok üzgünüm aynı zamanda çok öfkeliyim.Eğer 70 100 lira arası jtak ile yapan birini bulursam yaptığım gibi aynı gün satışa koycam zarar edeceğimi bilsemde artık htc benden uzak Allah'a yakın olsun...

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
En iyi hoparlör dediğin telefonlar arasında Desie 820'de var ama kamera da demişsin. Annemde Desire 820 var ve ön kamerası kötü. Lenovo K5 alabilirsin bence ön kamerası Desire 820'den biraz daha iyi.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
En iyi hoparlör dediğin telefonlar arasında Desie 820'de var ama kamera da demişsin. Annemde Desire 820 var ve ön kamerası kötü. Lenovo K5 alabilirsin bence ön kamerası Desire 820'den biraz daha iyi.
Desire 820'nin ön kamerası açık havada iyi ama yeterli ışık alamadığı yerlerde kötü.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Vibe S1 Lite'ında hoparlörü o kadar iyi değil. Yani ya kamera ya da hoparlörden kısacaksın. Ama bence çok kötü olmaz hopalörü nede olsa Dolby Atmos destekli.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Bana lenovoyu sevdiren sensin gm 5 plus alayım yada s2 ya s1 alırım.Gm 5 plus çok seviyorlar ondan alayım en iyisi hoperlorden kısacam malesef

Reaksiyon puanı
14
Zorlarsam 1000 tl çıkar belki.General mobile 4g istiyordum ahize kısmını ve hoperlor yerini sevmedim.Ne almalıyım.Aklımda.,Htc desire 820,General Mobile 4g,Asus zenfone 2 laser,Vestel venüs v3,Casper via e1 arasında kaldım.Kamerası iyi olsun.Asphalt 8 vb oyunları kaldırsın.Sarj takintim yok.Hoperlor iyi olsun.(en çok isteğim) android marshmallow olsun en kotu.Sağlam olsun çok şakarim da :).Anket yapamıyorum.Sorunlu tarayıcım olduğu için siz yazarsanız modeli başka telefonlar da olabilir.Hangi model ve neden.
Samsung Galaxy J5:Kamerası süper ön kamera flaşlı!,Oyunları kaldırır.4g var=900
Asus Zenfone 2 laser:6'inç lik dev ekran ve mükemmel özellikler.4gvar Fiyat=800
GM5 Plus:Aradığın Herşey,Güncellemeler İlk Sende Olur.4g var,Fiyat=1000tL
Lg K10:Fiyat=900tL