920M Oyun Testleri.[SORUN]

TREmre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarım laptop . Satın aldım oyunlarımı kurdum bir sorun yokta format atmam gerekti keşke atmasaydım . Format ncesi oyunlarda kasma yoktu şuan en düşük ayarlarlarda bile aksıyor sebebini anlamadım. Sistemim oynadıgım oyunlar için yeterli . Formattan sonra hanig driverleri kurmam gerek DRİVERLERİ KURMAM İÇİN BİR PROGRAM ÖNERİRMİSİNİZ ? YARDIM

İ5 5200U 2.7 GHZ
920,M 2 GB EKRAN KARTI
500 GB 5400RPM HDD
4 GB DDR3 1600 MHZ RAM

Son düzenleme:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bilgisayarım laptop . Satın aldım oyunlarımı kurdum bir sorun yokta format atmam gerekti keşke atmasaydım . Format ncesi oyunlarda kasma yoktu şuan en düşük ayarlarlarda bile aksıyor sebebini anlamadım. Sistemim oynadıgım oyunlar için yeterli . Formattan sonra hanig driverleri kurmam gerek DRİVERLERİ KURMAM İÇİN BİR PROGRAM ÖNERİRMİSİNİZ ? YARDIM

İ5 5200U 2.7 GHZ
920,M 2 GB EKRAN KARTI
500 GB 5400RPM HDD
4 GB DDR3 1600 MHZ RAM
ekran kartı dahil tüm bileşenlerin driver'larını kurman lazım...

TREmre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartı dahil tüm bileşenlerin driver'larını kurman lazım...
PEK BİLGİM YOK FORMAT ATTIKTAN SONRA GÜNCELLEMELERİ DENETLE DİYİO ORDAN YAPTIM AYRİYETTEN BİŞEY YAPMADIM. BUNLARI TEKSEFERDE İNDİRİEBİLECEĞİM PROGRAM VARMIDIR ?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
PEK BİLGİM YOK FORMAT ATTIKTAN SONRA GÜNCELLEMELERİ DENETLE DİYİO ORDAN YAPTIM AYRİYETTEN BİŞEY YAPMADIM. BUNLARI TEKSEFERDE İNDİRİEBİLECEĞİM PROGRAM VARMIDIR ?
Tek seferde bir program bilmiyorum kardeş.