Soru 9000 tl kadar laptop önerisi

furkanHD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba bilgisayardan çok fazla anlamıyorum. 6-9 bin arası tavsiye ettiğiniz veya şuan indirimde kaçırılmayacak bilgisayar önerileriniz var mı? Link ve nedenleri ile yardımcı olursanız memnun olurum. Amacım oyun ultra oyunlar da değil ve video filan. Teşekkürler

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Asus rog strix g15 modeline bakabilirsin. GTX 1650 li ve ryzen 7 4800h var. Yada 5800h lı olabilir.

furkanHD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Şuan baya indirimde gözüküyor ayrıca itopyada indirim var galiba oradaki bilgisayarl hakkında bilginiz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus rog strix g15 modeline bakabilirsin. GTX 1650 li ve ryzen 7 4800h var. Yada 5800h lı olabilir.
Baktım baya güzel yorumlar ama dediğim gibi çok anlayan biri değilim ve o kadar çok çeşit var ki :) ben olsam şuan alırım dediğiniz bir bilgisayar mı acaba

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Şuan baya indirimde gözüküyor ayrıca itopyada indirim var galiba oradaki bilgisayarl hakkında bilginiz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım baya güzel yorumlar ama dediğim gibi çok anlayan biri değilim ve o kadar çok çeşit var ki :) ben olsam şuan alırım dediğiniz bir bilgisayar mı acaba
Kendim kullanıyorum. Çok aman aman oyun oynamadığımdan 1650 olanı tercih ettim. 4800h da işlemcim. Canavar gibi her moda alabiliyorsunuz. Sadece stres testinde fan sesi duyuluyor. Bunun haricinde pilde ve normal kullanımda ses yok. Sessiz modda fanlar zaten dönmüyor. Ve pili 6 saat 15 dakika gidiyor. Bitirmeye çalışıyorum bitmiyor :D. Bir laptopda fanların bile modlarla ayarlanması bence büyük birşey. Hem sessizlik veriyor hemde ısınmıyor ve başarılı çalışıyor.