900 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

delpiero61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar maximum sınır 900 TL telefon önerisi olanlar varsa yazarsa sevinirim.

888 TL'ye General mobile discovery 2 almayı düşünüyorum. Bu telefon hakkında bilgisi olan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2 mini kullanıcısı olarak telefonumdan gayet memnunum tercih edilebilir fakat discovery 2 de güzel telefon donanım olarak da biraz daha iyi her ikisinide tercih edersen pişman olacağını sanmıyorum

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Discovery 2 gayet iyi bi telefon bugun okudum aklimda kalanlari yaziom 13 megapiksel arka kamera 5 inc ekran hd goruntu saglio 2500 amh pil bir gun rahat gidiomus oyun internet sms konusma fln yoksa 1 haftayi bulabiliomus ama uyarmam gereken tek sey discovery2 iki asamadan olusuyo 1 ilk cikan discovery 2 adet sim kart girisi var 2.si ise 1 sim 1sd kart dahili hafisazi 16 gb 2. versiyon eylulde cikicak ve ayni fiyatta olmasi beklenio 16gb bana yetmez dersen bence bekle beklemeye gerekyok 16 gb yeter dersen sabah kalk git al

delpiero61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun araştırmalarım sonucu Zenfone 6 ve Discovery 2 arasında gidip geliyorum.

Discovery
çok sade ve görünüş olarak s5 çakması gibi duruyor fakat donanımsal olarak çok iyi. Performansı çok yüksek 1700-2000 lira arası satılan telefonlar kadar iyi performans gösteriyor neredeyse. Android yazılımı neredeyse hiç özellik vermiyor ve SD kart girişi yok. Isınma problemi var birazda.

Zenfone
6 inç, Tasarım güzel, Yazılımsal olarak Zen-u android işletim sistemi özellikleri olarak hoşuma gitti. Pilide çok güçlü. Donanımsal olarak Discoveryden azda olsa aşşağıda kalıyor.

Kısacası Discovery'nin içi Zenfone'nun dışı beni yakar :D Hala karar veremedim...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uzun araştırmalarım sonucu Zenfone 6 ve Discovery 2 arasında gidip geliyorum.

Discovery
çok sade ve görünüş olarak s5 çakması gibi duruyor fakat donanımsal olarak çok iyi. Performansı çok yüksek 1700-2000 lira arası satılan telefonlar kadar iyi performans gösteriyor neredeyse. Android yazılımı neredeyse hiç özellik vermiyor ve SD kart girişi yok. Isınma problemi var birazda.

Zenfone
6 inç, Tasarım güzel, Yazılımsal olarak Zen-u android işletim sistemi özellikleri olarak hoşuma gitti. Pilide çok güçlü. Donanımsal olarak Discoveryden azda olsa aşşağıda kalıyor.

Kısacası Discovery'nin içi Zenfone'nun dışı beni yakar :D Hala karar veremedim...
Zenfone 6 al gitsin discovery 2 tamam donanimi iyi de sonucta yurt disinda 150 dolara satilan telefon çok bir ic kalite bekleme ancak zenfone'u Asus gibi bir firma üretiyor

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence GM hiç alma Zenfone'lara yönel ya da Motorola Moto G al.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selam arkadaşlar maximum sınır 900 TL telefon önerisi olanlar varsa yazarsa sevinirim.

888 TL'ye General mobile discovery 2 almayı düşünüyorum. Bu telefon hakkında bilgisi olan varmı?
lg g2 ye bak derim 2. el olarak yine 2. el olarak nexus 5 ve general mobile discovery elite bak

0 olarak ise discovery 2,asus zenfone 5 yada 6

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu arada xperia sp de gordum 750 tl idi düşünülebilir

qastamonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bende düşünüyorum youtubeden öğrendiğim kadarıyla kamerası çok iyi değil diyolar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede General mobile discovery var ama 2. el var şey ben gayet memnunum canım harika bir telefon çankırıda 155 tl discovery:w00t::tt1::ohmy::crying::biggrin::blush::laugh::cool: