9. Sınıf Zorluğu

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 9. Sınıf öyle abartılacak kadar zor mu sizce ? Yoksa herkes dersleri boşladığı için mi böyle ?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Lise'de ilk senen , yeni dersler var , yeni konular var , ortaokulu baştan sonra tekrar ediyorsun neredeyse , zor gelebilir tabii Ortaokulda iyi bir öğrenci değilsen.

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ortaokulda çok çok iyi deildim normal bi anadolu lisesindeyim şuan yani öyle sınıfta kalır mıyım zorluğundan

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Lisenin en kolayı yılı 9. Tabii bunu üst sınıflara geçmeden anlamanın imkanı yok. Ayrıca sınıfta kalmak geçmekten daha zor. Kalmak için ekstrem birşeyler yapman lazım.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bende 9. sınıf öğrencisiyim. Şuan için zor gibi değil. Yazılılar başlayınca göreceğiz. :mrgreen:

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
9. Sınıfın zorluğu çok fazla konu var ve hepsini iyi anlamalısın. Çünkü hepsi ygs konusu.

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Affan anadolu lisesine gidiyorum. Burk.clik moral verdiğin için sağol :D

sahinCE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek zorluğu orta okula göre birazdaha fazla çalışmak gençler. Rahat olun geçen geçiyor milletin dediklerine değil kendinize güvenin :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla hocalarla aranı iyi tut bide 0 alma. 2ye yakın bir alırsan hocalar sözlüyle geçirebilirler. 4 seneyide böyle bitirdim 9 daha kolaydı direk geçmiştim falan. Hocayla aranı iyi tut sonra hocam 90 verirseniz geçerim muhabbetleri olur hocada geçirir. Herşey hocada bitiyor. Not olarak kalmasan bile sözlülerle bırakabilir hocalar.

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O da var da hoca takılırsa bana ben de konuşabilirim yani. Lisede o olay vardı dimi hoca seni sevmezse sözlü notunu bildiğin düşürüyo

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
O da var da hoca takılırsa bana ben de konuşabilirim yani. Lisede o olay vardı dimi hoca seni sevmezse sözlü notunu bildiğin düşürüyo

O dediğinizi yapan hoca sayısı çok çok azdır. Çoğu hakkınız neyse onu verir. Derste çok aktif olmanız, sınavlarınızın yüksek olması yüksek sözlü notu almanız anlamına gelmez. Bunların yanında derse ve hocaya da saygınız olması lazım. Siz birşey yapmadıkça hoca sizi toplum içinde rencide etmez. Onların öncelikli amacı topluma ahlaklı,yardımsever,saygılı bireyler yetiştirmek. Bu doğrultuda yanlış olan birşey gördüklerinde sizi uyarabilirler. Lise döneminde öğrenciler biraz atarlı,birazda fazla özgüven olduğundan fevri davranıp hemen hocaya karşılık vermeye çalışıyorlar. Yapılmamalı, sakince neden uyarıldığını düşünmeli. Gerçekten haklı olduğunu düşünüyorsada hocayla baş başa sakin bir şekilde kendini anlatmalısın. Hocaya karşılık vermek tartışmak size birşey kazandırmaz.

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok ben o özgüven patlaması yaşayan insanlardan değilim çok şükür hatta genelde susarım ama o an sinirliysem cevap verebilirim. Bazı hocalar da cevap vermeyi hak etmiyor değil ama hele ki şu zamanda bayaa ilginç hocalar var.