8mbps yalın internet 2mbps sabitlenmiş !!

sergen.07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1807721380 hizmet nosuyla yalın net kullanıyorum 8 mbps parası alıyosunuz verdiğiniz hizmet 2 mbps. hiç vicdan yokmu sizde? 30 defa arayıp söylememe rağmen hiç birşey yapmıyorsunuz.paraya gelince dil pabuç kadar.hızımı 2048 e sabitlemişler. 5 mb yi 6 dk da indiriyor

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bunda sinirlenecek birşey yok. TTnet'in 2 Mbps kaldıran bir altyapısı olduğunu biliyoruz. Eğer etiler, ulus, bebek, bağdat caddesi gibi seçkin biryerde oturmuyorsan, altyapı rezil durumda. Bu nedenle sen ne söylersen söyle, ttnet çalışanı sana ne kadar yüreğinden yardım etmek istese de altyapıyı değiştirmedikleri sürece 8mbps parası veriyorum 8mbps gelsin demek hayalcilik oluyor.

sergen.07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alanyadaym zaten de; olabildiğince her yere yazmaya çalışıyorum .bu devletin biraz yetkilerini kullanması lazım 8mbps diyorlar 2mbps veriyorsun. veremiyeceğin şeyi neden vaat ediyorsun.BTK a müşteri hizmetlerine elimden geldiğince şikayet etmeye çalışıyorum.Memnun olmayanlarda ben gibi davranırsalar Şikayetler çoğaldığında ortaya bi çözüm koyacaklardır.Biliyorsunuz ki bu dönemde bütün herşey zorbalıklarla oluyorMeclisten TUtun telekoma kadar.Bu arada hak verilmez alınır

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bulunduğunuz yerden kaynaklanıyor büyük ihtimalle bende çok uğramıştım zamanında Balıkesir/burhaniyedeyken hızı artırabiliyorlar lakin bukezde internetiniz kesiliyor durmadan bağlantı kopuyor bağlantı kopmasın diye o hızda sabitliyorlar malesefki türkiye burası herşeyin en kötüsü ama en pahalısı tekelci oladukları içinde sesimizi çıkartamıyıp boyun egiyoruz :(

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Olaya meclis el koymadan bu sorunlar çözülmez. Bir ülkede özel bir şirket tekelleşirse sonuçları böyle olur. AB boşuna anti-tekel kanunları çıkarmıyor. Bu gibi durumlar için çıkarıyor. Piyasada tek olan bir şirket niye hizmet kalitesi ile falan uğraşsın. Kazığın en büyüğünü atmanın derdinde olur tabii ki.