8Mbps kadar limitsiz sorunu

ll BLooD ll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 2 yıldır 8 Mbps'ye kadar limitsiz tarifesi sorunsuz olarak kullandım fakat bu son 3 hafta içinde internetimin download hızı 2mbps ile 5mbps arası gidip geliyor yardımınıza ihtiyacım var :unsure:

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
benimde 2-3 haftadır 1mbps, şu aralar çok lazım olmuyor diye sesimi çıkarmıyorum artık bıkkınlık geldi...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
internet hızınızla oynuyorlar malesef yaşadıgım icin bi sorun yok telekomun hep yaptıgı işdir

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Bağlı bulunduğun santrali arayıp hızını serbest bırakmalarını söyle. 5 veya 3 e sabitlemişlerdir.

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

2-3 aydır benim hızımı da 4 Mbps ye sabitlediler. Telefon açıp görüştüm. Yapacakları bir şey yokmuş, sözleşmede " 8 Mbps kadar" olduğu için istedikleri hızı verebiliyorlar.Sanırım u iş TiVibu çıktıktan sonra başladı. Sonra da arayıp TiVibu ya geçmeyi düşünürmüyüm diye sordular.
Tabi geçeceğim de, onlara da söylediğim gibi Superonline geçeceğim.Mahalemize kadar geldiler, umarım kısa sürede dağıtım başlar.

sağlıcakla kalın
newreply.php

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Santral numarasını bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünden alabilirsiniz. TTNET M.hizmetleri vermiyor. Santral yetkilisiyle düzgün şekilde konuşursanız sorununuzu çözerler. Ben santrali ziyarete bile gittim. Mantıklı şekilde açıkladılar test edip en iyi hızımın 7 Mb olduğuna karar verip sabitlediler. 8 i denemem için tlfn numarası verdiler telefon acıp 8 e aldıkları zaman kopmalar yaşadım tekrar 7 ye sabitlediler. Santral yetkilisinin insafiyetine kalmış.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
''santral yetkilisinin insiyatifine kalmış'' gibi bir mantık olabilir mi? diyorum fakat,bu aralar bende onların oyuncağı oldum,o da ayrı bir gerçek. tam iki ay oldu hala sorunumla adam gibi ilgilenecek,bilgilendirecek biriyle muhatap olamadım.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yaklaşık 2 yıldır 8 Mbps'ye kadar limitsiz tarifesi sorunsuz olarak kullandım fakat bu son 3 hafta içinde internetimin download hızı 2mbps ile 5mbps arası gidip geliyor yardımınıza ihtiyacım var :unsure:

Ne yaparsan yap, ama sakın TTnet'i arama... Daha cok kafayı yersin... onun yerine ellerini aç Allah'a dua et, sorunun daha cabuk çözülür....