8mbit'e kadardaki hızım..

cruelpunisher35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen hafta 1mbit ten 8mbite kadar olan tarifeye geçtim..indirme hızım internet download manager ile bile 240 ı geçmiyor.geçse bile birkaç saniyeliğine....hatta şuan 234 te sabitlendi..

Ekli dosyayı görüntüle 6606

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
santralin desteklemiyordur o yüzden aşşa çekiyorlar hızları. TTnetten herşeyi beklerim ama 8mbit parası almayı ihmal etmezler. ayrıca artık tarifeni 8den aşşağıya biyere taşıyamıyacaksın. çünki en düşük hız 8mbit :\

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bölgendeki santralin numarasını öğren orayı ara santralini değiştirsinler düzelir.Santralini bulamıyorsan müşteri hizmetlerini yada teyteynet müdürlüğüne git orada anlat derdini.Bilerek düşürüyorlar hat desteklemiyor diyorlar...

darbecix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en düşük 8 mb kağıt üzerinde bnde çengelköyde yaşıyorum burda bile 200 kb göremedim bütün verdiğim para haram zıkkım olsun Allah .......... versin şu superonline yayılsada site dışına çıksada artık bizde bu çakallara para kaptırmasak :( :( :(

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Arayınca da 'en yuksek 8mbit bizim sizle anlaşmamız' diyerek kendilerini savunuyorlar hemen. Yoğun yerlerde ve santrale uzak bölgelerde performansı gerçekten çok kötü.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
valla bende çok sorun yaşadım ama gayet iyi ilgileniyorlar, atıyorum e postayı arayıp sorunumu hallediyorlar...smile varken ttnet e gerek yok bence. ayrıca sorun yaşadığın zaman adsl hızını sabitliyorlar şuan 4 mbt sabitlediler. ne düşme ne kalkma, no problem..............

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ben biri kullanıyorum aradım santrali değiştireceklerini söylediler bakalım ne olacak :D

hidalgo_55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen hafta 1mbit ten 8mbite kadar olan tarifeye geçtim..indirme hızım internet download manager ile bile 240 ı geçmiyor.geçse bile birkaç saniyeliğine....hatta şuan 234 te sabitlendi..

Ekli dosyayı görüntüle 6606

kardeş bu baktığın modem arayüzü. aslında burdan durumu görebiliyorsun. şimdi senin hız 2 mbitte sabit. hattının tasıyabileceği son sınır ise 5 mbit.

şimdi sen ttnet müşteri hizmetlerini ara. modem arayüzüne bakıyoum hızım 2 mbitte sabitlenmiş. hızımın artırılmasını talep ediyorum. hızım artırılsın diye belirt. yok sana 15 gb kota mevzuzunu anlatırlarsa ben 5-10 yıllık net kullanıcısıyım ne olduğunu biliyorum gibi biraz sert çık.

ben ttnet müşteri hizmelrinde çalışıyorum. teknik serviste. dediğimi yap hallolur.

SNR Sınırı (Noise Margin) : 10.1 db ; kopmalar yaşabilirsin. Çünkü 15 db den düşük.
Hat zayıflaması db : santrale uzaklığın. yakınsın galiba...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
TTnetse hep sorun var ama smile a geçtim bi sorunum olmadı.

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynı sorunu ben de yaşadım 20 sinde geçtim 8 mbite. modem arayüzünde data rate 4 mb yazıyor. ttneti aradım santralinizi arayın dedi. aramadım daha..
İşin garip yanı hız testinde 5-6 mb arası gösteriyor-700 kb/s e yakın gösteriyor.
452 kb/s in üzerine çıkmadı gerçek indirmede. torrent idm falan 452 sınır.

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende 8mbit'e kadar kullanıyorum 700-800 arası değişiyor sürekli.

anarsist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aynı tarifedeyim 436 civarı indirme hızım var en başta peşin söylediler 8 e ulaşamazsınız oturduğunuz yer desteklemiyor diye. ben çok memnunum..

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
santral den kaynaklanıyormuş aynı ilçedeki arkadaşlarım 8 mb i görüyor. İki komşu farklı santral kullanabiliyormuş - bu işi pek anlamadım
santralin telefonunu da öğrenemedim ttnet müşteri hizmetleri telefonu 11818 den bul dedi