8MBit tarifeye 1MBit hız

kenevir47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunun uzaklıkla mesafey ile ilgil bir durum değil yanı başımda komşumun hattı çok iyi ama benimki çok kötü nedeni ise ttnetin bedava dediği 8MBİT lik hız sorun buradan kaynaklanıyor 8 MBİT tarifesine abone olun bakalım öyle bir sroun oluyormu olmuyor aynı hikayeyi ttnet'ten çok duydum hepsi yalandır ve palavradir 110 tl veriyorum rahatım tabiki sorunlar varmı var ama enazında eskiye nazaran kat ve kat iyi olduğunu söyliyebilirim..

Vober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşa buda bi sorun mu? Biz Sakaryada oturuyoruz. Arkadaşım 16Mbit hızlık internet paketi aldı ilk ay 16Mbit hızla jet gibi nette dolaşırken 2,3 aylarda 4Mbitlik hıza düştü. Düşünün adam 16Mbit 56lr her ay bayılıyor ama 4Mbitle internette dolaşıyor. Bunu ne demeli. Yapacak bir şey yok. Ya sesinizi duyuracaksınız yada ezileceksiniz! Ama ben olsam sesimi duyururdum hatta inletirdim. :))

insight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde sorun olmuyordu ama bu aralar sorun çıkarıo

termit0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1Mbit hız ha? çok güldüm diyen arkadaşlara selam olsun, eskiden masaüstü bilgisayarıma ev telefonum olmadığı için Vınn(reklam mı oldu?)almıştım ve bulunduğum yerde Edge çekiyordu 250Kbit'i hiç geçtiğini görmedim yani şuraya vurgu yapıyım 250Kbit gördüğümde göbek atardım resmen klasik hız 50Kbit falandı HERALDE Facebook'ta fotoğraf açıyosa nağmerdim inanmazsanız Vınn'ı olan bir yakınınızdan Edge çeken biryerden girmeyi deneyin(Ha bu arada Vınn dediğim Avea'nın Jeti[içinizden diyosunuzdur ha tamam şimdi anlaşıldı :mrgreen:])... (bu duruma her ifade yakışır vallaha :mrgreen:)

StReeTsTyLe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ttneti araman lazım oradan oturdugun bolgenın santral hizmetini veren yerel hizmet numarasını al orayı ara oradakı kısıler hatttına dırek mudahale edebiliyolar altyapının desteklediği kadar hızını yukseltirler veya dusurebilirlerde yogunluk durumuna gore kafalarına gore ayarlıyolar.istanbulda dayımların yanına gittiğimdede onlar internette benzer bi durum vardı 8 mb sınırsız kullanıyolar hız 1 mb geçmiyodu aradım adamları 6 mb te çıkardılar ilk etapta ardından modemı acıp kapatın dediler hız 6 mb tı tekrar aradım 8 mb te çıkarın dedin aynı işlem ve hız 8 mb oldu sorun çozuldu.

ŦσявiddєN-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aradıgın zmn sorun cozuluyor fakat bir süre sonra tkrrdan nüksetmeye baslıyor. türkiyede düzgün yapılan bir iş yok :'

insight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttneti araman lazım oradan oturdugun bolgenın santral hizmetini veren yerel hizmet numarasını al orayı ara oradakı kısıler hatttına dırek mudahale edebiliyolar altyapının desteklediği kadar hızını yukseltirler veya dusurebilirlerde yogunluk durumuna gore kafalarına gore ayarlıyolar.istanbulda dayımların yanına gittiğimdede onlar internette benzer bi durum vardı 8 mb sınırsız kullanıyolar hız 1 mb geçmiyodu aradım adamları 6 mb te çıkardılar ilk etapta ardından modemı acıp kapatın dediler hız 6 mb tı tekrar aradım 8 mb te çıkarın dedin aynı işlem ve hız 8 mb oldu sorun çozuldu.
aramadan olmuyormu bu iş ya